Latsz valtozast? (Torna miatt. )
Az elso ket foto kb masfel honapja keszult, a masodik ket foto friss.
Mar kb 3 honapja tornazom rendszeresen egyebkent.
Latszik valamennyire szerinted?
(Azt tudni kell, hogy mar nem vagyok tinilany, tehat nyilvan nem fogok kakibol aranyat csinalni ennyi ido alatt.)
Szoval korabbi:
Mostani:
Megprobalom este elokeresni a harom honappal ezelotti fotokat is, lehet, hogy megtalalom es akkor megmutatom. De elegge borzalmas volt, lehet, hogy le is toroltem.
Látszik, jól észrevehető a változás, ne hagyd abba;)
De -és ezért most ne sértődj meg- kicsit "feküdj rá" a karjaidra, mert az a legkevésbé mutatós testrészed.
Koszonom az ujabb valaszokat!
Nem, dehogy, 15-16 mar boven elmultam, ketszer annyi is. :)
A karom, vallam a leggyengebb, sajnos mindig is igy volt, regebben is az igenyelte a legtobb munkat, de birtam a legnehezebben, most se megy valami fenyesen, de csinalom.
Utolso valaszolo: koszonom, hogy valaszoltal a kerdesre is, sajnalom, hogy nem tetszik, bar nem is ez a celom. En megvagyok vele, mert alakitani konnyen lehet, emiatt szerencsesnek is erzem magam. Viszont szoritok erted, hogy 30-40 evesen nalad jobb legyen a helyzet, jobban reagaljon a tested/borod az idore, meg nehany terhessegre. Tenyleg drukkolok neked, kulonben talan nem fogod tudni szeretni magad es az nem lehet jo...
Csak annyira, mint mindig. Alapban egyenesen tartom magam, nem szoktam direktben kiengedni a hasamat, marmint kinyomni es eloreengedni a vallamat, ha erre gondolsz.
Ha behuzom a hasam, marmint ugy rendesen, akkor duvan kiugrik a bordam es a medencecsontom, szo szerint homoru lenne akkor a hasam, ugy nem csinaltam volna fotot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!