Latsz valtozast? (Torna miatt. )
Az elso ket foto kb masfel honapja keszult, a masodik ket foto friss.
Mar kb 3 honapja tornazom rendszeresen egyebkent.
Latszik valamennyire szerinted?
(Azt tudni kell, hogy mar nem vagyok tinilany, tehat nyilvan nem fogok kakibol aranyat csinalni ennyi ido alatt.)
Szoval korabbi:
Mostani:
Megprobalom este elokeresni a harom honappal ezelotti fotokat is, lehet, hogy megtalalom es akkor megmutatom. De elegge borzalmas volt, lehet, hogy le is toroltem.
igen, mär kezdenek elöjönni a csini kockäk a hasadon: )).
ne hagyd abba: )talän kicsivel még többet is ehetsz, hogy teltebb legyél: ))
Persze látni a változást, jó lesz ha így folytatod tovább :) Formálódnak a dolgok. és a hasad is elég jól alakul :)
Csak így tovább :)))
Koszonom szepen a valaszokat! :)
Mindenkeppen folytatom, mert szeretek mozogni, csak par eve abbahagytam a sportot, mert jottek a gyerekek, a csalad es a munka mellett egy ideig idom nem volt ra, utana meg kedvem sem.
Ezeket az edzeseket csinalom foleg:
Plusz mindenfele Rubint R. edzeseket. Napi 30-60 perc 5-6 alkalommal egy heten.
34 vagyok.
Enni eszek eleget, meg amennyi jol esik, pont amiatt tertem vissza a mozgashoz, mert a kimaradt evekben nagyon lefogytam, most jott vissza egy par kilo az elmult 3 honapban. :)
Tudom, hogy mar nem szep, azt meg sem kerdeznem, nem akarok en mar fehernemu modell lenni, de azert koszi az "epito jellegu" kritikat neked is kedves utolso valaszolo. Nyilvan 10-15 ev mulva meg kevesbe lesz mutatos, de igy jar egy atlagember, aki nem hal meg 25 evesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!