Miért hord mindenki csak szivacsos melltartót?
És a kosárméreted mekkora?
Én ha nem szivacsos melltartót hordanék úgy érezném mintha pucér lennék,ráadásul valahogy nem is tartanak úgy a szivacs nélküliek.
Köszönjük bejelentésed,hogy neked annyira szép melleid vannak,hogy nem kell szivacsos melltartó.Oké,örülj neki,de miért kell lenézni,aki azt hord?
A választ megkaptad,hogy miért,akkor minek "zsákbamcskázol"?
Képzeld az én testvérem is szivacs nélkülit hord olyan ruhák alá,amin keresztül nem látszik át a mellbimbója,mégsem kötött bele egyszer sem,hogy én minek hordok szivacsost.Tudja,hogy push upost is hordok,mégsem kezdi mondani,hogy neki milyen szép melle van még szivacs nélkül is stb,sőt még kaptam is tőle szivacsos melltartót.
Nem értem neked hol fáj,ha a lányok többsége szivacsost hord,ha meg a pasi elhiszi,hogy akkora a nő melle,mint melltartón keresztül és becsapva érzi magát,akkor is az már az ők dolguk.Légy boldog,hogy te nem versz át senkit!
ma 14:55-ös és ezt hány éves fiúktól kérdezted 14? :D
Az én párom nem csalódott a melleimben, mikor lekerült a melltartó, igaz ő már felnőtt férfi és nem is egy éjszakára kellettem neki... :D
Amúgy itt sokan elég tudatlanok, azt hiszik csak vastag szivacsos push-up meg szivacs nélküli melltartó létezik, azaz a két véglet. -.-
Én csupán azért hordok szivacsos melltartót, mert abban jobban érzem magam. Kis melleim vannak, és szerintem nem tévesztek meg senkit, ha a ruha nem csúszik le rólam. Márpedig melltartó nélkül egy nem csajosabb ruci kislányosan hat kis mellekkel. A pasim úgyis látja anélkül, másnak pedig nem akarom villantani a bimbóimat.
Persze nyilván kényelmesebb és kellemesebb a szivacs nélkül. De a szépségnek ára van. Ha valakinek erre van szüksége ahhoz, hogy szépnek érezze magát, akkor az nem baj szerintem.
u.i.: Megjegyezném, hogy akkor a sminkelés is átverés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!