Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért hord mindenki csak...

Miért hord mindenki csak szivacsos melltartót?

Figyelt kérdés
Mondjuk nekem az átlagnál nagyobb a mellem, nem dinnyék, de azért látszik hogy van. (93 a mellbőség nem tudok vele mit csinálni)Szerintem egy "rendes" melltartóban is tud szép lenni a mell, nekem is van szivacsos melltartóm de leginkább szivacs nélkülit hordok. Szerintem sokkal szebben mutat a mell egy szivacs nélküli melltartóban.
2011. júl. 5. 18:15
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
70%
"zsákbamacska"???? Az eszetekbe se jut hogy valaki nem a melléért jön össze egy nővel..? A kérdésedre válaszolva a legtöbb nő igy magabiztosabban érzi magát. És nemtom láttál-e olyan mellet ami nem szép formás hanem lóg. Ez nem feltétlen azért van mert alapból ilyen.lehet műtét, szülés akármi.. Ennyi erővel a sminkelés és a megfelelő ruhaválasztás esetleg a hajfestés is zsákbamacska??
2011. júl. 12. 16:00
 32/47 anonim ***** válasza:

És a kosárméreted mekkora?

Én ha nem szivacsos melltartót hordanék úgy érezném mintha pucér lennék,ráadásul valahogy nem is tartanak úgy a szivacs nélküliek.

2011. júl. 12. 16:17
 33/47 anonim ***** válasza:
48%

Köszönjük bejelentésed,hogy neked annyira szép melleid vannak,hogy nem kell szivacsos melltartó.Oké,örülj neki,de miért kell lenézni,aki azt hord?

A választ megkaptad,hogy miért,akkor minek "zsákbamcskázol"?

Képzeld az én testvérem is szivacs nélkülit hord olyan ruhák alá,amin keresztül nem látszik át a mellbimbója,mégsem kötött bele egyszer sem,hogy én minek hordok szivacsost.Tudja,hogy push upost is hordok,mégsem kezdi mondani,hogy neki milyen szép melle van még szivacs nélkül is stb,sőt még kaptam is tőle szivacsos melltartót.

Nem értem neked hol fáj,ha a lányok többsége szivacsost hord,ha meg a pasi elhiszi,hogy akkora a nő melle,mint melltartón keresztül és becsapva érzi magát,akkor is az már az ők dolguk.Légy boldog,hogy te nem versz át senkit!

2011. júl. 12. 16:57
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
egyébként meg nincs olyan nő akinek ugyanolyan szépen áll a melle melltartó nélkül mint szivacsos melltartóban...max a szilikon mellű csajok akiknek alapból összeér a mellük...De egy normális egészséges lánynak van hely a két melle közt, és ha felvesz egy push- up os melltartót az szépen összenyomja...alapból még neked se olyan kedves kérdező..jobb ha tőlem tudod...
2011. júl. 12. 17:07
 35/47 anonim ***** válasza:
Há mé, azért hogy negyobbnak nézzen ki a cickó :)
2011. júl. 12. 18:51
 36/47 anonim ***** válasza:
67%

ma 14:55-ös és ezt hány éves fiúktól kérdezted 14? :D

Az én párom nem csalódott a melleimben, mikor lekerült a melltartó, igaz ő már felnőtt férfi és nem is egy éjszakára kellettem neki... :D

Amúgy itt sokan elég tudatlanok, azt hiszik csak vastag szivacsos push-up meg szivacs nélküli melltartó létezik, azaz a két véglet. -.-

2011. júl. 12. 20:26
 37/47 A kérdező kommentje:
Nem dicsekedni akarok, de én szivacsos melltartóban nem látom szépnek a melleimet, azért mert túlságosan középre tolja. Egyébként 80-85/C kosarat hordok ha nem szivacsos, szivacsos melltartónál 80-85-90/D Nem nagyon számozzák jól a kosarakat az tény. Nem dicsekedni akarok tényleg, de hát ennél nagyobb melleket nem akarok, meg én is hordok kivágott felsőket, de szivacs nélküli melltartóval. Nekem ami van szivacsos melltartóm olyan fél cm szivacsos. Nem is értem ki mondta hogy én dicsekszek, meg lenézem azokat akik szivacsost hordanak..-.-" Egyáltalán nem nézem le.
2011. júl. 12. 21:53
 38/47 anonim ***** válasza:
Akkor te nem vettél jó szivacsos melltartót:D az enyémek kb 2-3mm vastagságúak:)
2011. júl. 12. 21:58
 39/47 A kérdező kommentje:
Hát sok szivacsos melltartót felpróbáltam, sok középre nyomja.:S:D
2011. júl. 12. 22:00
 40/47 anonim válasza:

Én csupán azért hordok szivacsos melltartót, mert abban jobban érzem magam. Kis melleim vannak, és szerintem nem tévesztek meg senkit, ha a ruha nem csúszik le rólam. Márpedig melltartó nélkül egy nem csajosabb ruci kislányosan hat kis mellekkel. A pasim úgyis látja anélkül, másnak pedig nem akarom villantani a bimbóimat.

Persze nyilván kényelmesebb és kellemesebb a szivacs nélkül. De a szépségnek ára van. Ha valakinek erre van szüksége ahhoz, hogy szépnek érezze magát, akkor az nem baj szerintem.

u.i.: Megjegyezném, hogy akkor a sminkelés is átverés...

2011. júl. 12. 23:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!