Vannak olyan lányok akik nem hordanak melltartót vagy toppot vagy nem szivacsos melltartót? L
Figyelt kérdés
mert azt vettem észre hogy olyan melltartó már alig van ami nem szivacsos hanem egyszerű, meg a kissmellű lányok is melltartót hordanak, nekem van egy barátnőm akinek kicsi a melle de toppot hord2011. márc. 20. 13:53
1/2 anonim válasza:
Nekem is kicsi a mellem és tök hülye alakja van ezért muszáj melltartót hordanom,hogy kinézzen valahogy a mellem.
2/2 anonim válasza:
Nekem sincs túl nagy, de hordok. Volt egy időszak, hogy nem hordtam, de aztán mindenhol azt olvastam, hogy lógni fog majd, így visszatértem. És kicsit szebb formát is ad neki a melltartó, úgyhogy emiatt is "praktikus". Itthon mondjuk soha nincs rajtam, sokkal kényelmesebb nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!