Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért hord mindenki csak...

Miért hord mindenki csak szivacsos melltartót?

Figyelt kérdés
Mondjuk nekem az átlagnál nagyobb a mellem, nem dinnyék, de azért látszik hogy van. (93 a mellbőség nem tudok vele mit csinálni)Szerintem egy "rendes" melltartóban is tud szép lenni a mell, nekem is van szivacsos melltartóm de leginkább szivacs nélkülit hordok. Szerintem sokkal szebben mutat a mell egy szivacs nélküli melltartóban.
2011. júl. 5. 18:15
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
94%
Tehát most el akartál dicsekedni azzal, hogy a te melled szebb szivacs nélküliben? :p 23f
2011. júl. 5. 18:19
 2/47 anonim ***** válasza:
91%

Az csak szerinted van, ez a te véleményed. Örülj neki, hogy téged szép formájú mellekkel áldott meg a sors.

Engem meg még jó pár nőtársamat viszont nem. Az én mereteimmel sincsenek gondok, mert 75/c, de egy sima melltartóban ronda mellem.

Szivacsostól legalább szép kerek lesz. Meg alapból visszataszító, ha átlátszik a mellbimbó a ruhán, a simában átlátszik.

2011. júl. 5. 18:20
 3/47 anonim ***** válasza:
100%

Én azért,mert utálom ha mások látják mikor áll fel a mellbimbóm.

Bár nem egyértelmű,hogy mire gondolsz,simán olyanra ami szivacsos,vagy keményebb anyagból van,vagy push upra?

Én pusgh upot is hordok,ha olyan felső van rajtam nagyon szép dekoltázst csinál,kicsit megemeli a ciciket.

Az már más kérdés ha valaki 10 centi vastag szivacsos melltartókat hord.Azzal sincs semmi gond egyébként,ha úgy érzi jól magát az ember,nekem közepes méretű mellem van,de igy is szeretem a push upot mert szépen tartja a cickókat

2011. júl. 5. 18:21
 4/47 anonim ***** válasza:
52%

Először is nem hord mindenki csak szivacsos melltartót.

Aki igen, az sokszor valóban azért, mert kitalálták, hogy a mellbimbó "undorító". Bár ezzel eddig egy férfi ismerősöm sem értett egyet...

Én speciel nem is szoktam hordani, ha nem muszáj. Szépen állnak a melleim, nincs mit szégyellnem rajtuk. A mellbimbó sem zavar.

2011. júl. 5. 18:24
 5/47 anonim ***** válasza:
77%
A nagy mell szétfolyik, tartása se nagyon van, a szivacsos meg megtartja, formát ad. A kisebb mellűeknek meg megemeli. A kidudorodó mellbimbó meg tényleg elég közönséges.
2011. júl. 5. 18:30
 6/47 A kérdező kommentje:
arra gondolok amibe nincs semmilyen szivacsos anyag. Bár igen ha szivacsos az szép dekoltázst csinál, nekem azért van szivacsos mert télen ne fázzon a mellem. Bár jó igen nem mindenki hord ilyet de a legtöbb nő/lány igen. Nekem nincs vele bajom, de szerintem kisebb mell is meg a nagyobb mell is tud szép lenni "sima" melltartóba
2011. júl. 5. 18:32
 7/47 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem folyik szét pont, bár nekem nagyon ritkán látszik át a mellbimbóm.
2011. júl. 5. 18:35
 8/47 anonim ***** válasza:
100%
azért hogy nagyobbnak tűnjön stb... szerintem zsákbamacsaka az egész,hogy valakinek tuticicijei vannak aztán kiderül,hogy a közelében sincs
2011. júl. 5. 19:03
 9/47 A kérdező kommentje:
engem az már taszít mikor már a szivacs nagyon vastag. Hát igen a szivacsosba tényleg nagyobbnak tűnik a mell bár ha esetleg leveszi akkor úgy is látszik hogy kisebb.
2011. júl. 5. 19:06
 10/47 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt értsétek meg, hogy a szivacsost hordok fele nem azért hordja, hogy nagyobb legyen, hanem hogy kapjon normális formát !

Meg különben is. Ha valakinek ez a kis dolog örömet okoz, magabiztosságot, akkor hadd hordja. Nem itt kell ezen méltatlankodni meg csámcsogni.

2011. júl. 5. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!