Miért hord mindenki csak szivacsos melltartót?
Az csak szerinted van, ez a te véleményed. Örülj neki, hogy téged szép formájú mellekkel áldott meg a sors.
Engem meg még jó pár nőtársamat viszont nem. Az én mereteimmel sincsenek gondok, mert 75/c, de egy sima melltartóban ronda mellem.
Szivacsostól legalább szép kerek lesz. Meg alapból visszataszító, ha átlátszik a mellbimbó a ruhán, a simában átlátszik.
Én azért,mert utálom ha mások látják mikor áll fel a mellbimbóm.
Bár nem egyértelmű,hogy mire gondolsz,simán olyanra ami szivacsos,vagy keményebb anyagból van,vagy push upra?
Én pusgh upot is hordok,ha olyan felső van rajtam nagyon szép dekoltázst csinál,kicsit megemeli a ciciket.
Az már más kérdés ha valaki 10 centi vastag szivacsos melltartókat hord.Azzal sincs semmi gond egyébként,ha úgy érzi jól magát az ember,nekem közepes méretű mellem van,de igy is szeretem a push upot mert szépen tartja a cickókat
Először is nem hord mindenki csak szivacsos melltartót.
Aki igen, az sokszor valóban azért, mert kitalálták, hogy a mellbimbó "undorító". Bár ezzel eddig egy férfi ismerősöm sem értett egyet...
Én speciel nem is szoktam hordani, ha nem muszáj. Szépen állnak a melleim, nincs mit szégyellnem rajtuk. A mellbimbó sem zavar.
Csak azt értsétek meg, hogy a szivacsost hordok fele nem azért hordja, hogy nagyobb legyen, hanem hogy kapjon normális formát !
Meg különben is. Ha valakinek ez a kis dolog örömet okoz, magabiztosságot, akkor hadd hordja. Nem itt kell ezen méltatlankodni meg csámcsogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!