Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért hord mindenki csak...

Miért hord mindenki csak szivacsos melltartót?

Figyelt kérdés
Mondjuk nekem az átlagnál nagyobb a mellem, nem dinnyék, de azért látszik hogy van. (93 a mellbőség nem tudok vele mit csinálni)Szerintem egy "rendes" melltartóban is tud szép lenni a mell, nekem is van szivacsos melltartóm de leginkább szivacs nélkülit hordok. Szerintem sokkal szebben mutat a mell egy szivacs nélküli melltartóban.
2011. júl. 5. 18:15
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Csak hogy zsákbamacska:) Ennyi erővel az is zsákbamacska, hogy lóg a melled, és melltartót hordassz..
2011. júl. 6. 19:26
 22/47 A kérdező kommentje:
Hát nekem is van szivacsos melltartóm csak télen veszem fel mert fázik a mellem, vagy akkor ha nem kivágott felsőt veszek:) Nekem abba túl nagynak tűnik, nekem természetesebb a rendes.=) Abban egyetértek hogy ha valakinek átlagos vagy kicsivel nagyobb melle van akkor lóg valamennyire kivéve ha nem szilikon. Na engem pont a szilikon mell taszít.=)
2011. júl. 6. 22:18
 23/47 anonim ***** válasza:
31%

Fuh :S én nem szeretném látni más nő mellbimbóját. Ezért én se hordanék szivacs nélkülit... Undorítónak találom, ha valakinek átüt, gondolom feltűnési viszketegségből nem hordasz azt. Elég egy hűvös fuvallat, vagy egy kis izgalom és máris átvirít. Gondolom a munkahelyeden értékelik ezt kedves kérdező. :D

25N

2011. júl. 12. 13:44
 24/47 A kérdező kommentje:
Hát nekem a nagyon hidegben látszik csak át, nyáron szinte nem is látszik át nekem... Télen szivacsosat hordok mert fázik a mellem. Bár ennyi erővel egy nem szivacsos bikiniben is lehet látni.:D
2011. júl. 12. 13:47
 25/47 anonim ***** válasza:

Talán azért, kedves kérdező, mert nem mindenkit áldott meg a sors hatalmas kebelcsodával. Vagy épp a formája nem szép.

Szerintem egy szivacsos melltartó nem gáz, nem lesz tőle 5 számmal nagyobb a mell, hogy ezt "átb*szásnak" lehessen nevezni. Szebben mutat egy szép felsővel, ennyi. Nem kell belepakolni ezerrel a szivacsokat, a legtöbb kb csak fél centi vastag...

2011. júl. 12. 13:52
 26/47 anonim ***** válasza:

csak magamról tudok nyilatkozni

nekem nagyon kicsik a melleim, olyannyira, hogy vadászni kell kicsi melltartóra ami még ráadásul szép is

meg hát olyan szép melltartók vannak, miért ne venném fel, a szivacsos azért tetszik, mert szép és jobban érzem magam benne

2011. júl. 12. 13:57
 27/47 anonim ***** válasza:

nekem szép kerek mellem van , de szivacs nélküli melltartóban mégsem mutat olyan jól dekoltázsos felsővel mint push-up al ...nézd csak:

push up:

[link]

[link]

push up: [link]

no push up: [link]

szerintem sokkal szebb lesz tőle a dekoltázs és szexibb..persze , természetesebb anélkül..de szebb push uppal az biztos :)..

és én nem érzem úgy hogy zsákbamacskát árulnék mivel melltartó nélkül is kerekek a melleim és nagyok is max push uppal még nagyobb...de eddig egyik barátom sem panaszkodott :)

19/L

No push up: [link]

[link]

2011. júl. 12. 14:28
 28/47 anonim ***** válasza:
( a linkek kicsit elkavarodtak a helyükről , össze vissza vannak de mind1 :D)
2011. júl. 12. 14:29
 29/47 anonim ***** válasza:
50%
Egyértelműen azért hordanak a nők szivacsos melltartót, hogy a mellük nagyobbnak tűnjön. Ami egészen addig rendben is van, amíg a nő imponálni akar a pasinak. De miután kikérdeztem néhány férfi ismerősömet, ők elmondták, hogy NINCS is annál nagyobb csalódás, mint amikor a melltartó lekerülésekor, nem találják a nagy melleket.. amik ugyebár nincsenek is, csak a szivacstól tűntek nagynak. Mindenki fogadja el magát olyannak amilyen. u.i.: Szexinek tartják, ha a hidegben pl.: átüt a mellbimbó.. tehát hölgyeim, csak semmi aggodalom, be naturally :D ;) xoxo
2011. júl. 12. 14:55
 30/47 anonim ***** válasza:
61%
okés hogy szexi...de itthon pl az apámnak meg az anyámnak nem akarom mutogatni a merev mellbimbómat -.- se a munkásparasztoknak az utcán....
2011. júl. 12. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!