Miért hord mindenki csak szivacsos melltartót?
Fuh :S én nem szeretném látni más nő mellbimbóját. Ezért én se hordanék szivacs nélkülit... Undorítónak találom, ha valakinek átüt, gondolom feltűnési viszketegségből nem hordasz azt. Elég egy hűvös fuvallat, vagy egy kis izgalom és máris átvirít. Gondolom a munkahelyeden értékelik ezt kedves kérdező. :D
25N
Talán azért, kedves kérdező, mert nem mindenkit áldott meg a sors hatalmas kebelcsodával. Vagy épp a formája nem szép.
Szerintem egy szivacsos melltartó nem gáz, nem lesz tőle 5 számmal nagyobb a mell, hogy ezt "átb*szásnak" lehessen nevezni. Szebben mutat egy szép felsővel, ennyi. Nem kell belepakolni ezerrel a szivacsokat, a legtöbb kb csak fél centi vastag...
csak magamról tudok nyilatkozni
nekem nagyon kicsik a melleim, olyannyira, hogy vadászni kell kicsi melltartóra ami még ráadásul szép is
meg hát olyan szép melltartók vannak, miért ne venném fel, a szivacsos azért tetszik, mert szép és jobban érzem magam benne
nekem szép kerek mellem van , de szivacs nélküli melltartóban mégsem mutat olyan jól dekoltázsos felsővel mint push-up al ...nézd csak:
push up:
push up: [link]
no push up: [link]
szerintem sokkal szebb lesz tőle a dekoltázs és szexibb..persze , természetesebb anélkül..de szebb push uppal az biztos :)..
és én nem érzem úgy hogy zsákbamacskát árulnék mivel melltartó nélkül is kerekek a melleim és nagyok is max push uppal még nagyobb...de eddig egyik barátom sem panaszkodott :)
19/L
No push up: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!