Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért hord mindenki csak...

Miért hord mindenki csak szivacsos melltartót?

Figyelt kérdés
Mondjuk nekem az átlagnál nagyobb a mellem, nem dinnyék, de azért látszik hogy van. (93 a mellbőség nem tudok vele mit csinálni)Szerintem egy "rendes" melltartóban is tud szép lenni a mell, nekem is van szivacsos melltartóm de leginkább szivacs nélkülit hordok. Szerintem sokkal szebben mutat a mell egy szivacs nélküli melltartóban.
2011. júl. 5. 18:15
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Igen de így tényleg "zsákba macska".
2011. júl. 5. 21:37
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan melltartó, aminek csak egy kis vékony szivacsrétege van, és nincs kitömve az illetőnek a melle 10kg szivaccsal és az úgy már nem zsákbamacska drága....:)
2011. júl. 5. 23:03
 13/47 A kérdező kommentje:
na igen nekem azok is tetszenek, meg a "rendes" is, bár a kisebb mellűeknek szerintem az a legjobb. Csak engem annyira taszít a sok szivacs a melltartóban, mindenki azt visel ami neki kényelmes:)
2011. júl. 5. 23:15
 14/47 anonim ***** válasza:
80%

Én azért veszem fel,hogy szép legyen a dekoltázsom,nem azért,hogy ezzel fogjak pasit magamnak.

Minden épeszű ember tudja,hogy egy mell nem áll úgy természetes esésében mint egy enyhén push up melltartóban,ezért max a 15 éves kisfiuknak lehet zsákbamacska.Egyetlen egy olyan férfi nem volt még az életemben,aki a mellem állása miatt akart összejönni velem,de jobbat mondok,még megbäszni sem fog senki azért mert feszesen áll a melled,vagy nagyobbnak látszik a melltartóban

2011. júl. 5. 23:16
 15/47 anonim ***** válasza:
80%
Képzeld, mikor a barátommal randizgattam, szivacsos melltartót hordtam, és az első együtt töltött éjszakán se szívrohamot nem kapott, se nem lankadt le, sőt, észre sem vette. Akkora szivacsos melltartót én még nem is láttam, ami olyan drasztikusan megváltoztatná egy mell méretét, hogy az bárkit is érdekeljen. Sőt, még olyan agyhalott férfival sem találkoztam, aki ezzel foglalkozna. Akkor ennyi erővel csak feszülős pólókat hordhatok, bő szabásúakat nem, mert abban nem ugyanakkorának látszik a mellem, tehát zsákbamacska. ...
2011. júl. 6. 01:59
 16/47 anonim ***** válasza:

tegnap 23:03-as vagyok :)

Hát én már láttam, olyan melltartót amiben nagyon naaagy szivacs van, és az tényleg nagyon taszító...

2011. júl. 6. 14:16
 17/47 A kérdező kommentje:
Ne is mond...:D Magamon el nem bírnám képzelni..:D
2011. júl. 6. 14:18
 18/47 anonim ***** válasza:
36%
Aha, csak azokat a NAAGY NAAGY szivacsos melltartókat senki nem hordja, mivel a 95D-s-ben is annyi szivacs van, hogy a pasik tudnák kb felvenni semmi mellel... Egyébként igen, kb mindenki kicsit szivacsos melltartót hordd, vacsis ami csak a szivacstól merev konkrétan, nem tudom mi bajod van vele.. Nekem pl nagyon gázul áll a nem szivacsos, és UNDORÍTÓ mikor átlátszik valakinek a bimbója.. Úgyhogy a választ megkaptad, akadj le arról, hogy ki mit hord, nem véletlen, hogy te vagy 20ból az egyetlen, aki simát hordd, szíved joga, de másnak is, nem kell beleugatni..
2011. júl. 6. 16:41
 19/47 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem mondtam hogy bajod vele hogy ki mit hord, szóval jó lenne ha nem forgatnál ki a szavaimból..-.-"" Istenem.... Én csak annyit kérdeztem hogy MIÉRT hordanak szivacsos melltartót, a választ megkaptam hogy azért mert abban szebb a mell, nekem "rendesben" is szép, másoknak meg a szivacsosban szebb. Arról meg nem tehetek hogy neked abban nem tetszik a melled, meg lehetnél kedvesebb..
2011. júl. 6. 18:50
 20/47 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ugatok bele hogy ki mit hord, nem is mondtam hogy a vékonyan szivacsossal bajom van...-.-"
2011. júl. 6. 18:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!