Miért van az, hogy én nem jövök be a fiúknak, mindenki másnak tömérdek udvarlója van, idővel barátja és engem nem vesz észre senki?
Pedig nem hanyagolom el magam, mindig is adtam a külsőmre, és habár nem vagyok szépséghercegnő, azért átlagosan jól nézek ki:
22/L
Velem is ez van.
Én már beletörődtem.
26/N
Na hát. Ugyanígy vagyok én is ezzel. Bár én 2 évvel fiatalabb vagyok nálad.
Nálam soha eddigi életemben nem kezdeményeztek még. Pedig volt már, hogy szemeztem valakivel. Eddig mindig nekem kellett volna kezdeményeznem, olyan egyszer sem volt, hogy odajött volna hozzám beszélgetni vagy valami.
Ezért barátom sem volt. Én is átlagos vagyok, de nem vagyok olyan reménytelen eset, és én is adok a külsőmre.
VEled sincs gond, ahogy megnéztem a képeket.
Nem vagy visszahúzódó? Egy félénkebb lányt nem nagyon akarnak meghódítani én így vettem észre tapasztalataim alapján.
Teljesen normálisan nézel ki, simán bejöhetsz fiúknak. A kisugárzásoddal lehet baj, kicsit túlaggódós, töprenkedős arckifejezésed helyett egy magabiztosabb, életigenlőbb attitűd jobb lenne.
Hardver OK. Software: Update! :-)
Külsővel nincs baj.
Én azt mondom, hogy ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez, érted? ;)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!