Újabban miért sztárolja mindenki a fekete hajat?
Újabban?! 4-5 éve elég tucat jelenség, most ez a divat, a 90-es években meg a szőke. Ha neked nem tetszik, nem fested feketére, és kész.
Tény, hogy a zömének nem áll jól, de ez mr csak az ő problémájuk. :D
Így van, észrevételem, hogy minden második nő vagy fekete vagy sötétbarna már több éve.
Sajnos én eredeti sötétbarna vagyok és annyira unom ezt, mindenki ugyanolyan. Legyetek már szőkék!
Vagy fessem én be? :D
nemrég még a szőke volt full menő:):):) én csak azért festem feketére, ill már sötétbarnára a hajam..mert na...a szöröm is fekete...a szempillám full fekete...a szemöldököm full fekete (amugy jo vastag is...de szedem) mindenhol fekete a szöröm...(természetesen szedem)...és még akkor is fekete volt a szőröm, mikor még nem szörtelenitettem..mikor megszülettem sokáig full fekete hajam volt..majd kibarnult...és hát nekem ez emeli ki a seszinü szemem (vmi szürkészöldeskékes szinü szemem van)...plusz a fent emlitett okokból ez áll jól és természetesen...a sötétbarna azért jobb, mert majdnem olyan mint a fekete, de azért természetesebb némileg:) na hát én ezért...voltam szőke is...nem állt olyan jol...:) az h más divatbol csinálja-e...lesz*rom:D
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!