Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mire jó az a mágneses szilikon...

Mr.brown kérdése:

Mire jó az a mágneses szilikonkarkötő, amilyet mindenki hord?

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 15:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmire.
2011. szept. 30. 15:40
 2/9 anonim ***** válasza:
2011. szept. 30. 15:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
még csak nem is mágnese, az a durva. csak ezt se olvassa el senki.
2011. szept. 30. 15:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmire, de sok barom hisz benne. Bebeszélik maguknak, hogy használni fog, aztán a reményük önbeteljesítő lesz. Majd pont egy gumiszalag matricával fogja befolyásolni a közérzeted és az egészséged, mi? El ne hidd a pletykát, ez a szar úgy 30 Ft, ahogy van.
2011. szept. 30. 17:24
 5/9 mus musculus ***** válasza:
94%
Az utcsó válaszoló én vagyok egyébként, ezen a néven akartam írni a kommentet, csak elfelejtettem átjelentkezni. Bocs.
2011. szept. 30. 17:36
 6/9 anonim ***** válasza:
46%

nekem van, és használ is.

valóban nem mágneses, negatív ionos karkötő

ha akarod, próbáld ki, és te magad is láthatod, hogy van hatása

állj fél lábra úgy, hogy az egyiket hátrafelé felemeled, de a térdeid legyenek egymás mellett, összezárva! emeld fel vízszintbe mindkét kezed. mondd valakinek, hogy próbáljon az egyik kezednél fogva lehúzni. nem engedheted le az egyik kezed, csak ha a másikat emeled közben, vagyis végig egy vonalban kell lennie a kezednek. Figyeld meg, milyen könnyű-nehéz eldőlnöd. Most vedd fel a karkötőt, várj egy-két percet és ismételd meg a gyakorlatot

2011. okt. 1. 12:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Utolso,

Ugyanezzel a trukkel aruljak ezt a par filleres szemetet. Megis vissza kellett adniuk a penzt. Csak nem Te is igy arulod oket az Arkadban?

2011. okt. 1. 12:20
 8/9 anonim ***** válasza:

én nem árulom, Görögországban vettem az enyémet, Páromét Balatonon, nem pár száz forintért.

komolyan mondom, hogy használ- a bnőmis tapasztalta ezt, mikor ráadtam, pedig ő is úgy kezdte, hogy vele aztán tuti nem műkszik, mert ő ezt hülyeségnek tartja...aztán mégis

2011. okt. 2. 21:36
 9/9 anonim ***** válasza:

jajj, az az állj fél lábon és egyebek csak egy trükk, van róla videó a neten, bárki bemutathatja bizonyítván, hogy egy kötött sapkától erősebb vagy.

még csak nem is negatív ionos, hanem a rajta lévő hologram rezgését veszi át a tested-vagyis azt mondja a leírása. de se a hologramnak se az emberi testnek nincs ilyen mérhető rezgése.

szóval gratulálok annak, aki megvette, valaki rohadt jól él belőle!

maximum placebo hatása van. de jót röhögök az ilyen ostobákon.

2011. okt. 3. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!