Csak szerintem csúnya ha már valaki ennyire vékony? Kép
17:36-nak van igaza, én is erre akartam kilyukadni. 17:33-nak meg csak annyit, hogy lehet, hogy egy nagyon vékony ember valamivel szebb látványt nyújt egy nagyon kövérnél, de attól még EGYIK SEM (tehát a kórosan sovány SEM) egészségesebb és jobb a másiknál, ergo ugyanúgy kéne megközelíteni mindkét esetet. Az lenne a legjobb, ha senki sem b*szogatná a másikat, de ha pl. a kövéreket sértegeted, úgy a "fer", ha a soványokhoz is hasonlóképpen viszonyulsz, nem? Vagy csesztesd mindkettőt vagy egyiket se. Ennyi.
17:35: az első két pontot megértem, de milyen a lányos megfogalmazás szerinted?:D
16:52 voltam.
hát ilyen kommentek után már magam sem tudom, hogy fiú vagyok-e vagy lány....
Köszönöm a normális válaszokat: A válasz megírásának időpontja: ma 16:52, A válasz megírásának időpontja: ma 17:36
Ez a kérdés elég nagy parasztság. Ha kiírnék egy ugyanilyen kérdést, hogy "Csak szerintem csúnya ha valaki ennyire dagadt?" és mellé tennék egy molett nő képét, akkor bezzeg mindenki ugatna meg fújolna, pedig ugyanolyan hülye kérdés lenne mint ez.
Miért kell bántani azt aki ennyire vékony? Én sem tudok hízi, bármit eszek, és nem tehetek róla.
aki teltebb lezsírdisznózzák...
aki vékony leanorexiásozzák...
ma 20:20
Nyugodj meg, voltak ilyen kérdések is...
Sőt... Volt olyan, hogy a kérdés kiírója valakinek az ide feltöltött képét rakta ki a kérdéséhez, és úgy ócsárolta, hogy szerinte mennyire gusztustalanul dagadt...
20:43
Igen, az is gusztustalan húzásvolt. De valjuk be, az ilyen vékony láyokat többen szidják mint a ducibbakat, legalábbis itt gyiken.
Szerintem nem. Mondjuk, lehet nem ugyanazokat a kérdéseket találjuk meg...
De akárhányszor 1 vékony csaj elégedetlenkedik, hogy vékony a lába pl, mindig írják rögtön, hogy még mindig jobb, mintha vastag, zsíros lenne... "túl vékony vagyok"=> "örülj neki, inkább ez, mint 1 zsírdisznó", "kicsi a mellem"=> "legalább nem zsíros, lógós, mint a dagadtaknak, és nem fog fájni a hátad"...
Na fordított esetben ilyenek nincsenek.
És a vékonyakba nem kötnek itt bele. Nem 1 kérdés íródott ki, hogy "aki dagadt, az miért vesz fel x, y, z ruhadarabokat?"...
Meg egy 40-45 kg-os csajra nem mondják a testalkata miatt, hogy igénytelen, míg a 70 kg-osra sűrűn, kizárólag az alakja miatt...
Szerintem túl sokat foglalkoznak másokkal, az a baj...
"De valjuk be, az ilyen vékony láyokat többen szidják mint a ducibbakat, legalábbis itt gyiken." -> Meg a nagy büdös lóf*szt!
MINDENHOL több inzultus éri a kövéreket, itt, GYIK-en meg pláne! 21:08 mondja jól, sokkal, de SOKKAL több kövéreket degradáló kérdés íródott ki, sőt, ha valaki panaszkodott valamely testrészére, egyből az elhízott embereket hozták fel példaként, hogy "még mindig jobb, mintha zsírdisznó lennél". Hidd el, én tudom. Mondjuk én még nem vagyok annyira kövér, szóval vannak nálam extrémebb esetek is, na őket aztán mindenhol megalázzák, bárhová mennek. Meg persze engem is gyakran csesztetnek.
És mielőtt jönnétek a szokásos irigykedős szöveggel; NEM irigylem a kérdésben szereplő képeken lévő lányt! Hogy miért nem? Mert látszik rajta, hogy ilyen alkat, ergo a büdös életben nem lesz rajta több hús, úgyhogy én inkább vagyok olyan, amilyen, mert én le tudok fogyni (most is azon vagyok), de ő nem valószínű, hogy felszed valaha pár kilát. Márpedig ez a csaj nem "normális" kategória, tehát hiába szeretnék vékonyabb lenni én is, ez azért már túlzás...
Csak ennyit akartam. Ne állítsunk már valótlant...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!