Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak szerintem csúnya ha már...

Csak szerintem csúnya ha már valaki ennyire vékony? Kép

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. jún. 28. 21:21
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
26%
Nem tudom miért, mert bár egyformán vékonyak, az első nem tetszik, de a második mégis.
2011. jún. 29. 00:13
 22/66 anonim ***** válasza:
97%
még jó, hogy ugyan az a test..
2011. jún. 29. 01:30
 23/66 anonim ***** válasza:
73%

Nekem teszik. Vékony, mégis van ott fenék is.

Egyébként nem mindenki anorexiás azért, mert így néz ki.. Elég hülye gondolkodásmód. Nah, de mindegy.

19/F

2011. jún. 29. 01:40
 24/66 anonim ***** válasza:
62%

Nem csúnya, sőt szép, bár ennél vékonyabb már ne legyen azért.

De ha még vékonyabb lenne akkor is inkább egy ilyen mint egy zsíros csaj.

2011. jún. 29. 02:07
 25/66 anonim ***** válasza:
31%

Ha ez csúnya, akkor én is az vagyok... xD Ugyanis nekem is ilyesmi alkatom van. Vékonyka derék, kis mell, kis kerek fenék.

Darázsderekat hulahopp karikával (is) el lehet érni, én nagyon ajánlom... :D De tényleg. Amúgy nem tudom mi a baj vele, jobb mintha valaki hájas lenne.

2011. jún. 29. 08:25
 26/66 anonim ***** válasza:
67%
Szembe setalna veletek egy modell, vagy akar ez a csaj is.Garantalom csopogne a nyalatok ha akar megszolitna.De a legtobb ferfinak az ilyen lanyok elerhetetlenek, es akkor mar nem is szepek.Akinek szep az alkata ertsd:van egy kis feneke(nem mint egy haz), van melle(nem mint ket focilabda)csipoje, vala, hosszu laba(nem piszkafa) az nyugottan lehet ilyen vekony, mert szerintem senki sem mondana ra, hogy uhh de csunya mert vekony.
2011. jún. 29. 09:38
 27/66 anonim ***** válasza:
81%
én ezt már tényleg nem értem... most miért kell lecsúnyázni?! ide is rengeteg hájas lány pakolja fel nap mint nap a képeit akik valljuk be dagadtak puhosak és nem szépek. én nekik mégis azt mondom hogy próbáljanak meg mozogni futni stb nem csúnyázom le őket... erre itt ez a lány :D semmi baj nincs vele ,látszik hogy alapból ilyen vékony nem anorex nem bulémia.. de tényleg semmi gond nincs vele és azt nem értem hogy miért kell fujjolni? :D teljesen hülyék vagytok? akkor kössz ennyi erővel énis undorító vékony vagyok fujj.. majd legközelebb nem töröm magam hogy szép ja bocsi nem szép kisprotolt alakom legyen hanem jó nagy puhos belet növesztek magamnak :D ennyi irigy embert
2011. jún. 29. 11:04
 28/66 anonim ***** válasza:
87%
és arra nem gondoltak egyesek a kis agyukkal hogy nem minden lány aki ilyen vékony anorexiás meg bulimiás??Van aki nem tehet róla,és akármit csinál nem tud hízni.Gondolkodni is kéne mielőtt azt mondjuk rá hogy undorító meg bottal se piszkálnám meg...Hogy mondhatsz már ilyet egy emberre? Hát te vagy az undorító,hogy ilyet mondasz rá.Amúgy meg hol ronda a lány??? Nem látszik ki a bordája,nincs beesve a hasa.Szerintem kedves kérdező,és többi emberke aki szerint undorító ti rohadt irigyek vagytok.Ha a képen egy kövér lány lenne akkor meg azt fikáznátok úgy hogy tök mind1.
2011. jún. 29. 13:13
 29/66 A kérdező kommentje:
Sem irigy nem vagyok, sem bunkó, csak szimpla véleményt kértem hogy mások szerint sem szép-e hogy valaki már valaki ilyen vékony. Aránytalan a csaj szerintem nagyon, nézd már milyen dereka van :/ ezen lehet fogni valamit?! nemhinném. Ez is tiszta photoshop de b*sszunk erre most rá. Én szerintem az a szép ha egy csajon van mit fogni és nem zörögnek a csontjai.. és ám pasi vagyok, nemtudom mire irigykednék.
2011. jún. 29. 13:32
 30/66 anonim ***** válasza:
66%
Kétlem, hogy fiu lennél, már az irásodból látszik az hogy lány vagy.Szerintem még mindig inkább ez a szebb, mint ha valaki hájas.A másik meg az, hogy ezen a képen direkt rávan játszva a vékonyságra..ha normélis testhelyzetben állna, nem igy nézne ki..
2011. jún. 29. 13:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!