Fiúk! Tényleg jobban tetszik nektek egy lány ha SZOLIDAN sminkeli magát?
Figyelt kérdés
szeretitek ha egy lány (nem erősen) sminkeli magát? vagy inkább smink nélkül? légyszi kort is írjatok:)2011. jún. 26. 17:31
21/38 A kérdező kommentje:
öööm hát az alakom 5* :) csak a fejemmel kéne kezdenem valamit :D vagyis smink ügyben
2011. jún. 26. 18:14
22/38 anonim válasza:
ilyenkor szokott jönni az a válasz, hogy hiszem, ha látom. :)
23/38 A kérdező kommentje:
mindenki mondja h szép alakom van és hogy mennyire irigyelnek, de képet nem mutatok ismeretleneknek :) am valami ilyesmi: http://www.youtube.com/watch?v=xXwLR9J-oMM
0:55-nél van a csaj, persze én még csak 15vagyok de hasonló az alakom:) persze ez még alakulni fog
2011. jún. 26. 18:25
24/38 A kérdező kommentje:
hajam is ugyan ilyen csak rövidebb
2011. jún. 26. 18:26
25/38 anonim válasza:
Akkor bizony elrabollak. :)) Kibékülnél a 23 évemmel?
26/38 A kérdező kommentje:
felőlem :P :D amúgy a 20-25 éves fiúk milyen lányra buknak? nem csak külsőleg :)
2011. jún. 26. 18:30
28/38 anonim válasza:
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29/38 A kérdező kommentje:
miért szeretsz? :D xd amúgy ez a párkapcsolatok témában van! itt nincs 18as karika:)
2011. jún. 26. 18:34
30/38 anonim válasza:
Én a különlegesekre. :) Külsőleg majdhogynem mindegy, de a sminkelőseket nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!