Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Tényleg jobban tetszik...

Fiúk! Tényleg jobban tetszik nektek egy lány ha SZOLIDAN sminkeli magát?

Figyelt kérdés
szeretitek ha egy lány (nem erősen) sminkeli magát? vagy inkább smink nélkül? légyszi kort is írjatok:)
2011. jún. 26. 17:31
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
pedig a többiek szerint nem vagyok csúnya. lehet h nem is a smink fontos hanem a viselkedés de ... a mai fiúk a külsőt nézik
2011. jún. 26. 17:43
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
a mai fiúk gnómok. Ezt jól tudom mert én is mai fiú vagyok. Sajnos látom magam körül a sok fiút akik azon beszélgetnek szünetekben hogy melyik lányt töltsék meg nyáron, stb... Figyelj. A többi lány sminkeli magát. És? Ne akarj hozzájuk hasonlítani mert meg fogod szívni. Hidd el. És hidd el hogy azoknak a lányoknak a pasijaik nem azért jártak a lányokkal mert kedvesek,aranyosak, viccesek, hanem "töltenivalók"... Ne akarj ilyen lenni, hidd el. Lehet, hogy összejönnél valakivel, de azt látja, hogy te is olyan vagy mint a többi noname plázacica, akkor lehet, hogy meggondolja magát.
2011. jún. 26. 17:47
 13/38 anonim ***** válasza:
81%

Sokkal jobb smink nélkül.

Ha pasikkal akarsz összejönni akkor sminkeld magad, de ha férfiakkal, akkor inkább ne.

Hidd el, hogy van különbség pasi és férfi között.

15 évesen lehet, hogy neked még egyikkel sem kellene ismerkednek.

Egy férfi viszont nem kezd egy 15 éves lánnyal ha ki van sminkelve ha nincs.

2011. jún. 26. 17:48
 14/38 anonim ***** válasza:
86%
lemaradt: 15/f
2011. jún. 26. 17:48
 15/38 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a válaszokat, ilyenkor olyan boldog leszek hogy vannak még értelmes emberek a földön :) az a baj hogy tetszik egy 20 éves pasi, neki szeretnék tetszeni (nem ilyen bulizós meg hülye) de nem tudom, hogy neki "annak a generációnak" milyen lányok jönnek be. remélem nem azok a kifestett p-csák akik agyon festik magukat és mindenen röhögnek és akik lenéznek mindenkit akik nem olyanok mint ők:)
2011. jún. 26. 17:53
 16/38 Falko ***** válasza:
85%

Én speciel nem szeretem jobban.

Szerintem szebb az, ha kicsit több és erősebb a szemfesti a szolid szintnél, az csak kiemeli a szemet, ami ugyebár a lélek tükre :)

Egy kis szájfény, vagy rúzs is szépen mutat, vonzó.

Azt viszont el nem tudom viselni, ha a púder rétegekben áll egy amúgy szép nő arcán.

23

2011. jún. 26. 17:54
 17/38 A kérdező kommentje:
ja meg persze fiatalabbak is tetszenek de azoknak teljesen más fajta lányok jönnek be, amit az előző hozzászólásom végén írtam le
2011. jún. 26. 17:54
 18/38 A kérdező kommentje:
én is maximum szempillaspirált használnék meg talán egy kis alapozót
2011. jún. 26. 17:55
 19/38 anonim ***** válasza:
77%
Szemceruza és szempillaspirál bőven elég :)
2011. jún. 26. 18:09
 20/38 anonim ***** válasza:
0%
Melleid jók? Vagy legalábbis szimpatikusak?
2011. jún. 26. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!