Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Keresnétek olyan srác társaság...

Keresnétek olyan srác társaságát, esetleg közelségét aki eléggé ki van tetoválva?

Figyelt kérdés

Nem sokára eljön a 22. születésnapom, amit már másfél éve várok, elhatároztam hogy a két karom a bal arcom felét a nyakamat elől, és a bal vádlim kitetováltatom

Igazából nem hátrál meg az se ha nem kapok meg emiatt egy munkát, mert nekem fontosabb lesz hogy önmagam adtam :)

Jóravaló humoros fiatal vagyok, képes vagyok mindenkihez alkalmazkodni ha muszáj

Amik a testemre kerülnek azok egy dossziéban pihennek most, és várják hogy megvalósulhassanak

Szóval?:)

2011. jún. 26. 13:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

27%os: lehet, hogy neked sok Chris, de nekem nem, mivelhogy írtam, hogy semmi bajom nincs a tetoválásos férfiakkal :)

de a fej azért az mégis csak fej. nem tudom, szerintem az nagyon kevés embernek jön be.

17L

2011. jún. 26. 15:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha helyes vagy, akkor nyugodtan, nálam pl nem jelentene hátrányt az arcra tetkó... fiúkon elviselhetőbb, mint nőkön, főleg, ha vmi jó mintáról van szó.
2011. jún. 26. 16:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Engem abszolút nem zavar, ha valaki ki van tetoválva, kivéve, ha igénytelen, ronda tetkók vannak rajta. Mondjuk ez inkább tudjuk melyik rétegekre jellemző :D

Szóval egy szépen megvalósított halom tetoválás ellen nincs semmi kifogásom. szerintem vagány :)

2011. jún. 26. 17:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem egyedül arcon nem tetszik a tetkó, viszont mindenhol máshol imádom, persze ha nem csak úgy divatból rakatta fel.
2011. jún. 26. 18:54
 15/15 anonim ***** válasza:
én undorodom a tetoválásoktól.. akármilyen tetoválás is az, akármi jelentése is van...nem tudom... bocsi, de én tényleg... még egy nagyon picikétől is undorodom... bocsi....
2011. jún. 26. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!