Keresnétek olyan srác társaságát, esetleg közelségét aki eléggé ki van tetoválva?
Nem sokára eljön a 22. születésnapom, amit már másfél éve várok, elhatároztam hogy a két karom a bal arcom felét a nyakamat elől, és a bal vádlim kitetováltatom
Igazából nem hátrál meg az se ha nem kapok meg emiatt egy munkát, mert nekem fontosabb lesz hogy önmagam adtam :)
Jóravaló humoros fiatal vagyok, képes vagyok mindenkihez alkalmazkodni ha muszáj
Amik a testemre kerülnek azok egy dossziéban pihennek most, és várják hogy megvalósulhassanak
Szóval?:)
27%os: lehet, hogy neked sok Chris, de nekem nem, mivelhogy írtam, hogy semmi bajom nincs a tetoválásos férfiakkal :)
de a fej azért az mégis csak fej. nem tudom, szerintem az nagyon kevés embernek jön be.
17L
Engem abszolút nem zavar, ha valaki ki van tetoválva, kivéve, ha igénytelen, ronda tetkók vannak rajta. Mondjuk ez inkább tudjuk melyik rétegekre jellemző :D
Szóval egy szépen megvalósított halom tetoválás ellen nincs semmi kifogásom. szerintem vagány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!