Keresnétek olyan srác társaságát, esetleg közelségét aki eléggé ki van tetoválva?
Nem sokára eljön a 22. születésnapom, amit már másfél éve várok, elhatároztam hogy a két karom a bal arcom felét a nyakamat elől, és a bal vádlim kitetováltatom
Igazából nem hátrál meg az se ha nem kapok meg emiatt egy munkát, mert nekem fontosabb lesz hogy önmagam adtam :)
Jóravaló humoros fiatal vagyok, képes vagyok mindenkihez alkalmazkodni ha muszáj
Amik a testemre kerülnek azok egy dossziéban pihennek most, és várják hogy megvalósulhassanak
Szóval?:)
Egyik karodra mehet egy kicsi, vádlira is egy kicsi és kész. Ennyit esetleg még elfogadnék, de egyébként nem tetszenek a tetoválásos pasik. Tehát 1-2 helyre mehet a tetkó (kar, vádli), de ne legyen túl feltűnő és nagy.
27/N
A vádlimon a bokától egészen a hajlatig fog elnyúlni
Direkt úgy álmodtam meg hogy karakteres és elgondolkodtató külsőt adjanak nekem, amit ha megnéznek ne az jusson eszükbe hogy agyatlan marha nem tudja mit csináljon magával, hanem igenis merüljenek el akár a buszon a dolgok forgatagában
hát, ha már a fél arca is tetovált, úgy nem. de amúgy semmi bajom a tetkós srácokkal, nem betegség ez, hogy undorodni kelljen tőle. ha valaki tetkós, mégis elutasítom, akkor biztos mással volt problémám.
pl. nekem Ami James nagyon bejön. igaz, neki nincs olyan sok. és Chris Nunez sem rossz.
17L
Nem másnak csináltatok persze:)
Már most úgyérzem mintha rajtam lennének, bár meglepett hogy soknak találjátok az arcra való tetoválását, én nem látok benne különösebben semmi visszataszítót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!