Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok/Nők, miért akartok...

Lányok/Nők, miért akartok olyanok lenni, mint a TV-ben lévő topmodellek?

Figyelt kérdés
Mármint mi a jó abban, ha valakinek nagy melle, szőke haja, kék szeme van, stb. Meg pl. a fogyókúra anorexiáig, plasztikai műtétek... Miért van szükség erre a sok felesleges őrültségre?
2011. jún. 25. 21:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%

vannak akik nem fogadják el önmagukat és azt gondolják ha ilyen plasztikbabák lesznek akkor minden tökéletes lesz, de legfőképpen szerintem önbizalom hiányosak.

vagy pedig betegek..mivel az anorexia is egy betegség.

2011. jún. 25. 21:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarok. De figyelj valakinek az tetszik.. akkor miért ne akarna olyan lenni? Egyébként ugye te sem kérdezted komolyan ezt a nagy mell dolgot?! :D + befolyásol amit mindenhol látsz. De ezt te is tudod, gondolom.
2011. jún. 25. 21:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Én hiába vagyok fiú, valahogy mégsem értem, miért jó, ha egy lánynak vagy egy nőnek tökéletes mindene... Az én barátnőmet sem láttam régen tökéletesnek... Most viszont a legszebb lánynak látom a világon. De el se tudnám képzelni Őt úgy, hogy ne lenne természetes.
2011. jún. 25. 21:56
 4/13 anonim ***** válasza:
74%

valamelyik csaj csak úgy bírja elfogadni magát h szilikon cicik..ha ettől érzik jól magukat..amúgy meg a média régebben azt hangoztatta hogy csak a vékony nagymellű lánok a nyerők.

de ez butaság.

2011. jún. 25. 22:05
 5/13 anonim ***** válasza:
64%

Őszinte leszek, gondoljatok amit akartok rólam:

Én szőke meg kék szemű nem akarok lenni, de örülnék ha nagy, vagy nagyobb mellem lenne, mert valljuk be, minden férfinak a melles nők tetszenek, senkinek se tetszik egy deszka csaj, akin nincs mit fogni.

A tévébe ott az a sok nő, gyönyörűek, a fiúk szerint mind bombanő. Miért ne akarnék hát néhány dologban hasonlítani?

De attól még nem fogok őrülten lefogyni, meg undorítónak találom a műnőket.

15L

2011. jún. 25. 22:11
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

te akkor egy ilyen pasi vagy.

de a pasitöbbség, a nagy agyatlan tömeg, a kinézet megy. azt mondja hogy nekem formás csaj kell. és buta csajok, a többség, meg eszerint az akar lenni, mert így kell a pasiknak. akkor ennyi. :D

7/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is hülyeség. Nekem a kivágott felsős lányok is olyan furák...:S
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Haha. pedig ha meleg van, néha nem árt :P:D
2011. jún. 25. 22:15
 9/13 anonim ***** válasza:
hogy teccünk a fiuknak, hogy szépek legyünk, hogy ne legyen kissebség érzetünk, hogy be tudjunk szolni ugy valakinek, hogy a külsőre nem tud beszolni ;D
2011. jún. 26. 00:56
 10/13 anonim ***** válasza:

őszinte leszek, nagy melleket nem akarok... de vékony akarok lenni. most vagyok 160cm és ehhez 62kg...mondjuk egy 20-ast ledobhatnék... sokkal jobb lenne :/ de 3év étkezési zavar után nem merek belevágni.

18L

2011. jún. 26. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!