Csajok! Mit tesztek azért hogy jó alakotok legyen, formás sportos! Tornáztok? Akartok tetszeni a fiúknak és tesztek is érte? Kort/nemet
én nagyon szeretek sportolni :) nem csak azért, hogy jó alakom legyen, hanem mert szeretek is. Amúgy minden lány szereti, ha tetszik a pasiknak :D Aki nem az leszbikus :D
18/L
akarok-e tetszeni a fiúknak? nyilván, mint minden lány, de vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is.
nem a fiúk miatt teszek azért, hogy sportos legyek hanem magam miatt...tudod "ép testben ép lélek":D
egyébként futok, ugrókötelezem, teniszezem...napi rendszerességgel...
17/L
Akarok tetszeni nekik, de nem ezért sportolok, hanem mert jól esik, és imádom csinálni.
Egyébként thai boxolok, futok, biciklizek.
14/L
00:31 vok 18/L voltam
És nem akarok tetszeni a fiúknak, mert azt vettem észre, hogy ha nagyon azon vagyok, hogy tetszek, akkor nem fognak észrevenni, ha meg nem érdekel, hogy most tetszem e nekik vagy sem, akkor meg alig győzöm őket levakarni :D
Elsősorban magamat akarom elfogadni, és azt is akarom, hogy a barátomnak jó legyen, és ne érezze úgy, hogy egy bálnával jár. :D
160/59 vagyok. 55kg-akarok lenni :)
Igyekszem napi 600kcal-nál kevesebbet enni. Napi 50 felülést csinálok, de van amikor 100-150-et is.
Remélem sikeres lesz. :D
én magamért teszem azt amit teszek és soha nem másért
tornázok minden nap, igaz nem sokat, de nem is az a célom, hogy 2 hét alatt top modell legyek
szabályosan eszek, reggel, délben, délután és este 6 után már semmit, és nagyon keveset
próbálok olyan ruhákat választani amik jól állnak, így a kisebb hibák sem látszanak
ennyi, hogy a testemért mit teszek, de persze még van egy csomó dolog
16L
Elősorban én is magamért csinálom, meg különben is szeretek sportolni. Általában heti háromszor járok el edzésre, tornázom. Ha úgy érzem, rám jött pár kiló, én is igyekszem kevesebbet enni.
02:45-ös válaszolónak mondom, hogy ha lehet, ne felülést csinálj, hanem hasprést. A felülés tönkreteszi a derekad hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!