Májusba lesz állandó, fém fogszabályzóm, és nagyon félek, h nem fogok tetszeni annak a fiunak akinek idáig tetszettem?
én is sokat tépődtem rajta mielőtt feltették,de arra jutottam,hogy felesleges..úgyis meg lesz és az események úgy fognak alakulni,ahogyan alakulniuk kell. :)
mielőtt nekem feltették kavarásztam egy fiúval és én is féltem,de őt nem zavarta :) és ez nagy önbizalmat adott.a lényeg hogy ne változz meg! mosolyogj ugyanúgy,legyél ugyanaz aki vagy és akkor senki sem fog a fogszabályzódon fennakadni :)
nekem másfél évig volt fogszabályzóm és pont egyik nyáron rakták fel mielőtt mentem középsuliba. Azthittem egy fiúnak se fogok tetszeni...de nagy csalódás ért:D Senkit nem érdekelt h az ott van:) és hamarosan egy éve van barátom akivel kb. 7 hónapot úgy voltam eggyütt h volt fogszabim:)
szerintem nem kell aggódni:)
Na most én is leirom gondomat :D
Szóval nekem is lesz fogszabályzó,de itt ahol én élek,nagyon bunkók az emberek (Szerbia) és én azért félek...szerintetek igazam van?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!