Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Attól, hogy van fogszabályzóm,...

Attól, hogy van fogszabályzóm, még modellkedhetek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Láttam,hogy vannak ezzel kapcsolatban kérdések,de már elég régiek,ezért tettem fel újra.
2010. okt. 14. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Régen asszem az imben, meg talán a bravo girlben is volt fogszabis csaj.
2010. okt. 14. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Amikor castingra mentem megnézték a fogaimat is, és kicsit szabálytalanok voltak, de mondták, hogy mivel nem vészes, ezért még lehetek modell, de ha úgy döntök, hogy fogszabályzót csináltatok az is jó, mert mindig keresnek fogszabályzós modelleket.
2010. okt. 14. 22:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Modellkedhetsz,ha egyébként minden más rendben van rajtad.

Barátnőm modellkedik és neki is van fogszabályozója.Szóval attól,hogy vkinek van fogszabályozója attól még lehet modell.

15/L

2010. okt. 15. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!