170 cm-mel 50 kg-al modellkedhetek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 16:41
1/8 anonim válasza:
kell hozzá karakteres arc(ami nem egyenlő a széppel), 90-60-90es arányok (max 1-2 centi eltéréssel), hosszú lábak (merthogy nem minden magasnak hosszú).
2/8 anonim válasza:
és még annyit hozzá hogy bár nem vagy kifejezetten alacsony, de 2-3 centi még jól jönne.
3/8 anonim válasza:
Nem tudom honnan szedte a válaszoló a 90-60-90 cm-es méreteket?? A modelleknél az a lényeg, hogy magasak és vékonyak legyenek, de a mellük nem szokott nagy lenni! Pl. Mihalik Enikő méretei 84-61-87. Lehet, hogy Cindy Crawford közelebb állt a 90-60-90-hez, de ő 15 évvel ezelőtt volt híres, és akkor a 38-as méret volt a modellek mérete, most meg a 32-34.
4/8 anonim válasza:
Előző vagyok. Vagy pl Agyness Deyn 81-61-86. De azzal egyetértek, hogy nagyon karakteres arc kell.
5/8 anonim válasza:
Aranyom van esélyed de 170cm édes kevés minimum 175-nek kéne lenned
6/8 A kérdező kommentje:
derék méret: 65
Mell: 78
csiő: 87
ezekkel a méretekkel lenne esélyem?
2011. nov. 3. 17:22
8/8 Marton Adél válasza:
nyugivan nezd meg a neten a magassagnövelés .hu t nekem valami 3 hónap alatt növesztett egy csomót kb 8-10 cm volt nekem ja énis modell vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!