Nem igazságtalan valahol, hogy egy nőnek hogy jó teste legyen elég annyi hogy ne zabáljon, egy férfinak meg heti 3-5 alkalommal edzenie kell?
Amiből legalább 3 súlyzós edzés, ezen felül még az alacsony testzsír százalék eléréséhez 2 kardió edzés is kell, és mindemellett ügyelni kell arra hogy sok proteint és kevés zsírt és szénhidrátot vigyél be, tehát enni is csak egy adott séma szerint ehetsz. Nem a kedvenc ételeidet.
Nem igazságtalan ez ahhoz képest, hogy egy nőnek meg elég annyi, hogy ne legyen túlsúlyos és már jó teste is van? És sokan még erre sem képesek.. Magyarországon van arányaiban a világon a 3. legtöbb elhízott nő..

Ha egy férfi nem eszik annyit, mint egy disznó, akkor arányaiban ugyanolyan teste lesz, mint egy nőnek, aki ugyanennyit tud felmutatni.
Én pl genetikailag vékony vagyok, de nem edzem rendszeresen. Tényleg úgy gondolod, hogy az én testem ugyanolyan, mint egy heti 5x edző, a táplálkozására különösen ügyelő fittness modellnek? Na nehogymár…

Hogy lesz egy nőnek izmos kerek feneke (amit a pasik előszeretettel néznek meg) súlyzós edzés nélkül?! 👏🤦🤷
A skinnyfat szerinted annyira szép? Amikor plötyi az egész test, nem tartja semmi izom, csak lötyög, mint a kocsonya?
Kérdező, téged se az eszedért fognak majd szeretni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!