Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem igazságtalan valahol,...

Nem igazságtalan valahol, hogy egy nőnek hogy jó teste legyen elég annyi hogy ne zabáljon, egy férfinak meg heti 3-5 alkalommal edzenie kell?

Figyelt kérdés

Amiből legalább 3 súlyzós edzés, ezen felül még az alacsony testzsír százalék eléréséhez 2 kardió edzés is kell, és mindemellett ügyelni kell arra hogy sok proteint és kevés zsírt és szénhidrátot vigyél be, tehát enni is csak egy adott séma szerint ehetsz. Nem a kedvenc ételeidet.

Nem igazságtalan ez ahhoz képest, hogy egy nőnek meg elég annyi, hogy ne legyen túlsúlyos és már jó teste is van? És sokan még erre sem képesek.. Magyarországon van arányaiban a világon a 3. legtöbb elhízott nő..

ma 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
46%

Ha egy férfi nem eszik annyit, mint egy disznó, akkor arányaiban ugyanolyan teste lesz, mint egy nőnek, aki ugyanennyit tud felmutatni.

Én pl genetikailag vékony vagyok, de nem edzem rendszeresen. Tényleg úgy gondolod, hogy az én testem ugyanolyan, mint egy heti 5x edző, a táplálkozására különösen ügyelő fittness modellnek? Na nehogymár…

ma 19:53
 2/7 anonim válasza:
46%
Magyarországon még mindig több az elhízott férfi, mint a nő. Én kamaszokkal dolgozok, és sajnos sok lánynak már ennyi idősen is figyelnie kell arra, hogy mit eszik, míg a fiúk zabálnak. A nők sokkal könnyebben híznak. És a férfiak többségének mindenféle sport nélkülis átlagos alakja van, ha nem zabál.
ma 19:53
 3/7 Wambach-Bukosza Karcsi válasza:
41%
Erre én is gondoltam hogy a nőkne könnyebb .
ma 19:55
 4/7 anonim ***** válasza:
47%

Hogy lesz egy nőnek izmos kerek feneke (amit a pasik előszeretettel néznek meg) súlyzós edzés nélkül?! 👏🤦🤷

A skinnyfat szerinted annyira szép? Amikor plötyi az egész test, nem tartja semmi izom, csak lötyög, mint a kocsonya?

Kérdező, téged se az eszedért fognak majd szeretni.

ma 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
A nök még inkább hajlamosak hízásra, és ha nem tesznek semmit, nem "Jó testük" lesz, hanem ugyaugy elhízottak, formáltanok lesznek, mint a férfiak.
ma 20:31
 6/7 anonim válasza:
(Ebben a kategóriában a válaszadók ~95% nő, ezt vedd figyelembe kérdező. Ugyan az, mintha az autók kategóriában megkérdeznéd, hogy a férfiak miért rosszabb sofőrök, amire meg minden válasz az lesz, hogy nem azok, sőt pont hogy jobbak mint a nők...)
ma 20:53
 7/7 Wambach-Bukosza Karcsi válasza:
Ebben a kategóriában IS 99% a férfi válaszadók aránya, természetesen.
ma 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!