Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek akik igazságtalanna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek akik igazságtalannak veszik ha a nő elutasítja őket a vágósúly miatt, ti nem ezt teszitek a kövér nőkkel?

Figyelt kérdés
Sok nyavajgás hogy ha nem vagytok 60-75 kgok akkor a nők elzavarnak titeteket de nem lehet hogy ti is csak a vékony nőket akarjátok? Titeket fogadjon el egy jó nő kövéren ? De nektek meg nem kell a saját szintetetek pl 160/90 kg nő???
okt. 20. 08:34
 1/7 anonim ***** válasza:
12%
De kéne nekik, de a kövér nők is sportos pasit akarnak maguknak. Ilyenné vált a világ, az emberek kinézete túró, de az ízlésük kaviár...
okt. 20. 08:47
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk, én nem vagyok incel, de pontosan ilyen kettés mércét alkalmazok. Az exbarátnőmön konkrétan egy gramm súlyfelesleg sem volt, rajtam meg azért... Haha. Már leírtam, hogy mikor itt volt nálam, este a pólót sem mertem levenni. Elvártam, hogy ezt elfogadja.
okt. 20. 09:01
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

1-es:

Nem feltétlenül akarnak sportos pasit. Az én sportos exbarátnőm előtt volt molett barátnőm is. Előtte teljesen átlagos, meg vékony pasija volt. Sőt, akkor még én is véknyabb voltam.

(2-es voltam)

okt. 20. 09:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Életem során beszélgettem pár ronda palival, - maguk sem tagadták, meg hogy nőt sem láttak már évek óta - mégis azt tapasztaltam, hogy nekik van a leghosszabb kívánságlistájuk, ők a legkritikusabbak és a legbetegebb fétisekkel rendelkeznek.
okt. 20. 09:07
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Attól hogy valaki meghízik még nem változik az ízlése. Más kérdés hogy elkezd-e okolni minden mást a világon saját magán kívül. Azt látom hogy inkább a kövér pasik siránkoznak, gyűlölködnek, hibáztatják a világot, a nőket, a férfiakat, mindent is. A kövér nők meg csak álmodoznak, beletörődnek.
okt. 20. 09:08
 6/7 anonim ***** válasza:
32%
Kifejezetten ismerkednék kövér nőkkel de ha nekik is a sportos pasi kell nem tudok mit tenni már nem tudok hova leadni az igényekből és engem ez a kettős mérce zavar amíg a kövér nő boldog párkapcsolatban élhet egy férfi kevesebb esélyel ez az igazságtalanság nem az hogy elhajt a sportos csaj.
okt. 20. 10:12
 7/7 anonim ***** válasza:
41%
A kövér nők utasítanak el minket.
okt. 20. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!