Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sok anyajegyem van és idegesít...

Sok anyajegyem van és idegesít. Fogok tetszeni a szerelmemnek?

Figyelt kérdés

van egy fiúm már lassan 3 hónapja , régebben 1x találkoztunk egy táborban de amúgy egy fórumon ismerkedtünk össze mivel egy vallási közösséghez tartozunk..

és eldöntöttük h majd nyáron egy táborba megyünk és azon belül is egy ugyanabba a csoportba..

nekem elég sok anyajegyem van és vannak nagyok is és én ezt utálom, pedig szeretek pátos felsőket felvenni, de már utálom őket felvenni, pedig nyáron a kánikulában nagyon nincs más választásom, mint h ujjatlan felsőt veszek fel, vagy megsülök..

de nem tudom h fogok-e így tetszeni a fiúmnak, régen találkoztunk és azért aggódok mert skype-on sokat beszélünk,de akkor ne lát, de ha a táborban nem tetszek neki,akkor nekem megszakadna a szívem ha szakítanánk emiatt...

2010. márc. 13. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
6%
Te hülye vagy...látszik mit tesz a vallás néhány emberrel...pff
2010. márc. 13. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha igazán a szerelmed, tök mindegy mennyi anyajegyed van.Ezt a gátlást magaddal kell elintézned! ne nyaggasd hülye kérdésekkel: Tetszem így is? vagy Nem zavarnak a pöttyeim? Ezzel fogod elijeszteni. Légy magabiztos, viselkedj természetesen, mint aki elfogadta magát, na az tetszeni fog neki.
2010. márc. 13. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:
De azt írod ő a pasid, 3 hónapja... akkor csak látott már és tudja hogy vannak anyajegyeid, nem? És még mindig nem hagyott el... szóval gondolom nem érdekli hány anyajegyed van, nem is számít ez egyáltalán egy kapcsolatban.
2010. márc. 13. 23:45
 4/4 A kérdező kommentje:
húú, köszi újra lelket öntöttetek belém(nem az 1.-re gondoltam:D)
2010. márc. 16. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!