Sok anyajegyem van és idegesít. Fogok tetszeni a szerelmemnek?
Figyelt kérdés
van egy fiúm már lassan 3 hónapja , régebben 1x találkoztunk egy táborban de amúgy egy fórumon ismerkedtünk össze mivel egy vallási közösséghez tartozunk..
és eldöntöttük h majd nyáron egy táborba megyünk és azon belül is egy ugyanabba a csoportba..
nekem elég sok anyajegyem van és vannak nagyok is és én ezt utálom, pedig szeretek pátos felsőket felvenni, de már utálom őket felvenni, pedig nyáron a kánikulában nagyon nincs más választásom, mint h ujjatlan felsőt veszek fel, vagy megsülök..
de nem tudom h fogok-e így tetszeni a fiúmnak, régen találkoztunk és azért aggódok mert skype-on sokat beszélünk,de akkor ne lát, de ha a táborban nem tetszek neki,akkor nekem megszakadna a szívem ha szakítanánk emiatt...
2010. márc. 13. 20:55
1/4 anonim válasza:
Te hülye vagy...látszik mit tesz a vallás néhány emberrel...pff
2/4 anonim válasza:
Ha igazán a szerelmed, tök mindegy mennyi anyajegyed van.Ezt a gátlást magaddal kell elintézned! ne nyaggasd hülye kérdésekkel: Tetszem így is? vagy Nem zavarnak a pöttyeim? Ezzel fogod elijeszteni. Légy magabiztos, viselkedj természetesen, mint aki elfogadta magát, na az tetszeni fog neki.
3/4 anonim válasza:
De azt írod ő a pasid, 3 hónapja... akkor csak látott már és tudja hogy vannak anyajegyeid, nem? És még mindig nem hagyott el... szóval gondolom nem érdekli hány anyajegyed van, nem is számít ez egyáltalán egy kapcsolatban.
4/4 A kérdező kommentje:
húú, köszi újra lelket öntöttetek belém(nem az 1.-re gondoltam:D)
2010. márc. 16. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!