Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Félhosszú hajúak! Ti mivel...

Félhosszú hajúak! Ti mivel állítjátok be a hajatokat, pl. ha vmi extrémebb hajat akartok, mert olyan helyre mentek? Az mennyire tartja meg?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 09:52
 1/4 A kérdező kommentje:
jaigen: 18/F :)
2010. aug. 5. 10:03
 2/4 anonim válasza:
Hát attól függ, de nekem ami bevált: vizes hajamat megcsinálom kb. olyanra, amilyenre akarom szárazon, nyomok rá hajhabot, aztán fújok rá hajlakkot, ha erős tartást akarok nagyon, akkor rászárítom és utána még egy réteg hajlakk
2010. aug. 5. 10:30
 3/4 A kérdező kommentje:
és hajlakk nélkül nemlehet megcsinálni tartósra? pl. ha bevizezném, tennék rá vmi ultraerős, 4/5-ös erősségű hajwaxot vagy hajpasztát, aztán beszárítanám? egyáltalán létezik ilyen erős hajpaszta? azért hajpaszta, mert nekem akkor tetszik legjobban a hajam, mikor hajpaszta van benne. most "got2b chaotic moulding gum" nevű hajformázóm van, tetszik is meg minden, de mikor hosszú a hajam, nemtartja meg sokáig :S
2010. aug. 5. 10:38
 4/4 anonim válasza:
Ha neked eddig a hajpaszta vált be, akkor próbáld meg szerintem úgy beszárítani, mindenkinek más a hajtípusa, pl. az enyémre nem jó a hajpaszta, csak egy-két fajta hajlakk, igazából a tippemben is az volt a lényeg, hogy szárítsd rá, remélem sikerül [=
2010. aug. 5. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!