Félhosszú hajúak! Ti mivel állítjátok be a hajatokat, pl. ha vmi extrémebb hajat akartok, mert olyan helyre mentek? Az mennyire tartja meg?
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 09:52
1/4 A kérdező kommentje:
jaigen: 18/F :)
2010. aug. 5. 10:03
2/4 anonim válasza:
Hát attól függ, de nekem ami bevált: vizes hajamat megcsinálom kb. olyanra, amilyenre akarom szárazon, nyomok rá hajhabot, aztán fújok rá hajlakkot, ha erős tartást akarok nagyon, akkor rászárítom és utána még egy réteg hajlakk
3/4 A kérdező kommentje:
és hajlakk nélkül nemlehet megcsinálni tartósra? pl. ha bevizezném, tennék rá vmi ultraerős, 4/5-ös erősségű hajwaxot vagy hajpasztát, aztán beszárítanám? egyáltalán létezik ilyen erős hajpaszta? azért hajpaszta, mert nekem akkor tetszik legjobban a hajam, mikor hajpaszta van benne. most "got2b chaotic moulding gum" nevű hajformázóm van, tetszik is meg minden, de mikor hosszú a hajam, nemtartja meg sokáig :S
2010. aug. 5. 10:38
4/4 anonim válasza:
Ha neked eddig a hajpaszta vált be, akkor próbáld meg szerintem úgy beszárítani, mindenkinek más a hajtípusa, pl. az enyémre nem jó a hajpaszta, csak egy-két fajta hajlakk, igazából a tippemben is az volt a lényeg, hogy szárítsd rá, remélem sikerül [=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!