A topmodellek hány kilósak?
Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 00:06
1/22 Krisz85 válasza:
Szerintem olyan 20 kg és a halál közt :D
2/22 anonim válasza:
A magasságuktól is függ. Szerintem 45-52 kg között, de ők olyan 172-178 cm körül mozognak és olyan magasságban az a súly nagyon kevés.
3/22 anonim válasza:
Itt igazábol nem a suly számit, mert lehet h valakinek erősebb a csontozata stb.. inkább a centik a fontosak.. 60-90-60 MAXIMUM
4/22 anonim válasza:
hm..én is modellkedem 16 éves vagyok 170cm és 49-50kg..
5/22 anonim válasza:
Nem a súly számít, ahogy a többiek is írták, de a 170 Cm elég alacsony modellnek ( főleg kifutóra)
172-178 cm? az a minimum
6/22 anonim válasza:
már bocsi de utolsónak a legtöbb helyen 168 a minimum..
7/22 anonim válasza:
attól függ, hogy hol szeretnél modell lenni.
Külföldön szóba se állnak veled, ha 175cm-nél alacsonyabb és 50-55kg-nál "kövérebb" vagy! H
a csak Magyarországon szeretnél "modell" lenni, akkor még a 170cm és a 60 kilo is belefér.
Mivel a magyarok még elég gyerekcipőben járnak, és senki sem veszi komolyan őket (legalábbis a modellvilágban), természetesen tisztelet a kivételnek!
8/22 anonim válasza:
ez szomorú.Két éve én 172-vel a legalacsonyabb voltam.Mostmeg szinte csak alacsonyabbak vannak nálam.Ja és én 50-52 közt mozgok.
9/22 anonim válasza:
én 175 centi vagyok és 50 kiló, és így is van amikor azt mondják, fogyjak le. szóval ennyit erről.
10/22 anonim válasza:
48 kiló omg elképzelni is nehéz, hogy lehet olyan pötyhedt súllyal élni :D emberek, eddzetek, fussatok erösödjetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!