Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki alacsonynak lenni nőként?...

Ciki alacsonynak lenni nőként? Mi számít alacsonynak egy nőnél?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre hogy a kisebb növésű nőket rosszabb minőségűnek állítják be vagy hibának tartják azt. Mármint az alacsonyságot.

Miért van ez? A modellek miatt? Úgy néz ki, hogy 170 cm alatt nem nő egy nő?

2011. jún. 22. 09:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

168 centi vagyok.Teljesen meg vagyok vele elégedve,mondjuk 3-5 centit mg azért nőhetnék,de már nem hiszem hogy fogok,közel a 19-hez. :)

Egyébként sok fiú barátom van, amiért én fiúsabb vagyok ( de csak agyban- foci meccsre járás stb :D - leszbikus nem vagyok :) ), és mindegyik az alacsony csajokat szeretik.Volt egy barátom, ő kicsit alacsony volt a maga 172 centijével és mikor már csak barátok maradtunk,mondta hogy neki már én TÚL MAGAS ( 1668 centivel ez vicces azért :) ) vagyok és neki a 155-160 centis csajok bejönnek. :) De vannak még ilyen barátaim,egyáltalán nem ciki,erről nem tehetsz, nem vagy "alacsony növésű", 90 centi környékű,szóval nem kell izgulni. :)

18L

2011. júl. 9. 13:56
 22/25 anonim ***** válasza:

Nem is tudtam így a "válaszokat" olvasgatva , hogy a lányok közt is ilyen magassági háború van :D Komolyan a csajnak tökmind1 mekkora :D úgy értem nincs túl alacsony csaj max 150 alatt már fura de ha jól néz ki akkor ezt is lesz*rjuk!

Az alacsonyság lánynál szerintem 160 alatt , átlagos a kb 165cm és magas a 170 fölött. Szerintem. És én a 175 cmel nem tudnék komolya kapcsolatot elképzelni egy magasabb lánnyal :D Maximum csak alkalmi együttlétet mert még izgat is hogy magasabb meg hosszú combok khmmm.... De a lényeg az: alacsony lányoknál is ugyan így szexi hogy olyan picikék meg ilyesmi főleg nekem mivel én sem vagyok egy álom magasságú srác. És ez mind2 tábornak bók :D

2011. júl. 9. 14:03
 23/25 anonim ***** válasza:

Az egyik barátnőmet is sajnos Godzillának csúfolták a fiúk, mert 178 cm, és mindig magassarkút hord. Emellett van rajta kb. 10 kiló felesleg, amiről a magassága alapján azt hinnéd, hogy szépen eloszlik rajta, de inkább nagydarabnak tűnik. Sajnálom szegénykémet.

Na, rajtam több mint 10 kiló felesleg van, és csak 158 cm vagyok, és nem csúfoltak soha.

2011. júl. 9. 14:35
 24/25 anonim ***** válasza:
Hátha én valamiért hálát adhatok, az a magasságom. 163 cm vagyok, és ennél tökéletesebb számomra egyszerűen nincs.:DD De őszintén nem érdekel, hogy ki mekkora, bár a 185 cm feletti pasik a gyengéim;D
2011. júl. 9. 23:57
 25/25 anonim ***** válasza:
Ja azt kihagytam, hogy a legjobb barátnőmnek van valami betegsége, szóval 141 cm, és konkrétan lesza*rja:D Plusz még a haja is 3-4 centis, de egyszerűen imádják a pasik, nem tudom, hogy csinálja:D
2011. júl. 10. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!