Szerintetek a 163 centi az nagyon alacsonynak számít?
Hogyan lehetne még nőni pár centit??
(Lehet, hogy nem a legmegfelelőbb kategória, de talán ide érkeznek a normálisabb válaszolok...)
egy lány.
Nem annyira alacsony, legalábbis nálam magasabb vagy. A növekedést nem lehet befolyásolni semmivel. Nem tudod magad megnyújtani. :)))
Én 159 cm vagyok.
21/L
attól függ hány éves vagy. én is kb. 160-163 cm vagyok, de szerintem nem olyan rossz ez. egy lány ne legyen lóbaba :)
17/L
18 vagyok
szoktam tornázgatni
Normális választ normális kérdező kap. Lesz*rom, hogy ez a fő kategória, TANULD MEG használni a kategóriákat.
Egyébként növést fokozni természetes úton NEM LEHET, ennyit magadtól is kitalálhattál volna.
A 163 centi pedig teljesen átlagos és normális, én pl szeretem az alacsony lányokat, és sok más fiú is.
"Ne hagyd hogy ez zavarjon, hiszen annyi minden van, amiért hálát adhatsz (pl. vannak végtagjaid, egészséges vagy testileg, lelkileg, szellemileg)."
Ez igaz, próbálok is mindig erre koncentrálni inkább.
Amúgy vékony vagyok.Azzal nincs baj.
Én mindig úgy gondoltam, hogy a magasabb nők nőiesebbek. De persze próbálom magam elfogadni úgy ahogy vagyok.
Amúgy úgy olvastam valahol, hogy a jógától lehet nőni de lehet tévedek.:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!