Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek a 163 centi az...

Szerintetek a 163 centi az nagyon alacsonynak számít?

Figyelt kérdés

Hogyan lehetne még nőni pár centit??

(Lehet, hogy nem a legmegfelelőbb kategória, de talán ide érkeznek a normálisabb válaszolok...)

egy lány.

2011. febr. 6. 18:46
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

Az akkor lennék, ha 60 cm-es derekam lenne és a csípő 90 :D

A combról ne beszéljünk :D Egyedül a mell stimmel :D

Viszont nincsenek önértékelési problémáim, bosszant, hogy alacsonyak a férfiak, de azért nem sírok a tükör előtt vagy az ágy alá bújva :))Viszont hidd el, szerencsés vagy a magasságoddal :)

2011. febr. 6. 19:08
 22/42 A kérdező kommentje:

"Én szeretem, átférek minden alatt, de egy kis sarokkal pont elég vagyok :D Szeretek kicsi lenni :) "

Örülök, hogy elfogadod! Jó olvasni:) Mondjuk én is van úgy, hogy elfogadom és jó így ahogy vagyok. :D

Igazából az a lényeg, hogy elégedettek legyünk magunkkal.

2011. febr. 6. 19:08
 23/42 A kérdező kommentje:

"Azt pedig gondold meg, hogy mennyire nőies egy magas csaj, amikor 40-41-es bohóc cipőt kénytelen viselni."-

- Na na , ne sértegessük a másikat:-D Ők sem tehetnek róla, hogy magasak lettek. Szerintem van olyan magas lány, a kinek jól áll a magassarkú. :-) és hozzá nőiesek is tudnak lenni.

2011. febr. 6. 19:10
 24/42 A kérdező kommentje:

"Az akkor lennék, ha 60 cm-es derekam lenne és a csípő 90 :D "

Hát én úgy hallottam, hogy a modell világban kezdenek áttérni az egészséges kinézetű modellekre.Szóval nem a nagyon sovány lányok lesznek a kifutókon. :D

2011. febr. 6. 19:11
 25/42 anonim ***** válasza:
én 153 és 15|L.
 26/42 A kérdező kommentje:
Egyébként az tényleg igaz, én is észrevettem , hogy mostanában alacsonyabbak a férfiak nagyobb része:-)
 27/42 anonim ***** válasza:

Egyébként nagyon is nőies egy magassarkú egy magas nőn. Barátnőm modell,nem olyan, mint amilyen manapság minden második lány, ő eléggé befutott, nálam is magasabb és ő is hord magassarkút. Kevés nála nőiesebb lányt ismerek :)

Szóval nem csak az alacsony nők lehetnek nőiesek :)

2011. febr. 6. 19:12
 28/42 anonim válasza:
ágyba kicsi,bölcsőbe nagy
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó! Ne haragudj már meg, de kérdezem én, hogy a 40-41es cipő mitől bohóc?

173 centi vagyok, 36-os lábbal, de bizonyított tény, hogy Európában az átlagos lábméret a 39!

Szóval, nem hinném, hogy sértegetni kellene a másikat. Soha nem jutna eszembe valakit megbántani azért, mert olyan, amilyen...

Én annak örülök, hogy magas vagyok, te annak, hogy alacsony, és ez így van jól.

30/42 anonim ***** válasza:
-elnézést, előző hsz-em a VaniliaHime nevezetű válaszadónak szólt.
2011. febr. 6. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!