Szerintetek a 163 centi az nagyon alacsonynak számít?
Hogyan lehetne még nőni pár centit??
(Lehet, hogy nem a legmegfelelőbb kategória, de talán ide érkeznek a normálisabb válaszolok...)
egy lány.
Az akkor lennék, ha 60 cm-es derekam lenne és a csípő 90 :D
A combról ne beszéljünk :D Egyedül a mell stimmel :D
Viszont nincsenek önértékelési problémáim, bosszant, hogy alacsonyak a férfiak, de azért nem sírok a tükör előtt vagy az ágy alá bújva :))Viszont hidd el, szerencsés vagy a magasságoddal :)
"Én szeretem, átférek minden alatt, de egy kis sarokkal pont elég vagyok :D Szeretek kicsi lenni :) "
Örülök, hogy elfogadod! Jó olvasni:) Mondjuk én is van úgy, hogy elfogadom és jó így ahogy vagyok. :D
Igazából az a lényeg, hogy elégedettek legyünk magunkkal.
"Azt pedig gondold meg, hogy mennyire nőies egy magas csaj, amikor 40-41-es bohóc cipőt kénytelen viselni."-
- Na na , ne sértegessük a másikat:-D Ők sem tehetnek róla, hogy magasak lettek. Szerintem van olyan magas lány, a kinek jól áll a magassarkú. :-) és hozzá nőiesek is tudnak lenni.
"Az akkor lennék, ha 60 cm-es derekam lenne és a csípő 90 :D "
Hát én úgy hallottam, hogy a modell világban kezdenek áttérni az egészséges kinézetű modellekre.Szóval nem a nagyon sovány lányok lesznek a kifutókon. :D
Egyébként nagyon is nőies egy magassarkú egy magas nőn. Barátnőm modell,nem olyan, mint amilyen manapság minden második lány, ő eléggé befutott, nálam is magasabb és ő is hord magassarkút. Kevés nála nőiesebb lányt ismerek :)
Szóval nem csak az alacsony nők lehetnek nőiesek :)
Kedves utolsó! Ne haragudj már meg, de kérdezem én, hogy a 40-41es cipő mitől bohóc?
173 centi vagyok, 36-os lábbal, de bizonyított tény, hogy Európában az átlagos lábméret a 39!
Szóval, nem hinném, hogy sértegetni kellene a másikat. Soha nem jutna eszembe valakit megbántani azért, mert olyan, amilyen...
Én annak örülök, hogy magas vagyok, te annak, hogy alacsony, és ez így van jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!