Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki alacsonynak lenni nőként?...

Ciki alacsonynak lenni nőként? Mi számít alacsonynak egy nőnél?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre hogy a kisebb növésű nőket rosszabb minőségűnek állítják be vagy hibának tartják azt. Mármint az alacsonyságot.

Miért van ez? A modellek miatt? Úgy néz ki, hogy 170 cm alatt nem nő egy nő?

2011. jún. 22. 09:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj az alacsonyokkal. Amúgy kb. 160cm alatt már alacsonynak számít egy nő. Én is alacsony vagyok (157cm), de eddig csak olyan visszajelzéseket kaptam, hogy 'cuki' vagyok, meg aranyos.. Próbálok nőiesen öltözködni, de az a baj, hogy egy picivel kerekebb is vagyok, a magasságom miatt.
2011. jún. 22. 10:14
 2/25 anonim ***** válasza:
74%

NEm tudom, ez lehet, hogy a hülyék közt valami divat, értelmes emberek közt ilyet nem tapasztaltam.

Én 150 cm vagyok, és eddig soha nem volt olyan godnom, hogy nem néznek nönek, söt inkább sokszor az a baj, hogy túl sokan akarnak tölem valamit. Eddig 3 tartós kapcsolatom volt, tehát nem egy éjszakás dolgokról van szó.

2011. jún. 22. 10:15
 3/25 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem nem ciki,sokkal jobb 165 centisnek lenni mint 170 feletti Godzillának:)
2011. jún. 22. 10:16
 4/25 anonim ***** válasza:
73%
Én nem fogom az alacsony lányokat sértegetni, mint a kedves utolsó válaszoló tette (Godzilla vagyok a 175 cm-mel, majd megmondom a pasiknak, akiknek kiesik a szemük, mikor felveszek egy miniruhát:D), mivel nem süllyedek le ilyen szintre. Nem hinném, hogy egy olyan dolog, amit nem tudsz befolyásolni (magasság, mellméret, péniszméret, orrméret...) ciki lenne. Ciki ha valaki igénytelen, büdös, durván elhízott. Mert ezek ellen lehet tenni.
2011. jún. 22. 10:38
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ciki alacsonynak lenni, de magasnak vagy atlagosnak sem. A magassagodrol ugysem tehetsz, igy inkabb az a ciki aki ezek alapjan itel el vagy beszol masoknak. Nem a magassagodtol fugg hogy hogyan fogsz tudni boldogulni az eletben, igy kar ezzel foglalkoznod, szerintem.
2011. jún. 22. 10:43
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki,én is alacsony vagyok. vegyél fel minnél csinosabb, magasabb sarku cipőket.Ugy se tudsz változtatni a magasságodon, igy hát muszáj lesz ezt elfogadni.

A lényeg, hogy ne változz át kisebbségi komlexusokkal küszködö, gonoszkodó kis törpévé, mert annál szánalmasabb nincs(lsd godzillás válaszoló).Fogadd el magad, és élj boldogan!

2011. jún. 22. 10:50
 7/25 anonim ***** válasza:
Én 168 cm vagyok. Szerintem jobb lenne, ha alacsonyabb lennék, mert akkor felvehetnék magassarkút, és nem néznék el a legtöbb pasi feje fölött.
2011. jún. 22. 11:12
 8/25 anonim ***** válasza:
61%
Én 13 évesen 170cm vagyok, és ha magassarkút veszek fel egy "sulibuliba" még mindig a legtöbb osztálytársamnál (fiúknál) alacsonyabb vagyok. :D
2011. jún. 22. 11:41
 9/25 anonim ***** válasza:
45%

hát én szívesebben vagyok 164 centis mint 170 felett.. eddig inkább előny volt mint hátrány, a fiúk nagy rész mellett vehetek fel magassarkút. a magasabb barátnőimnél azt vettem észre h nehezen találnak olyan fiút aki magasabb náluk..

21/L

2011. jún. 22. 11:49
 10/25 anonim ***** válasza:
68%
10:50: 165 centi vagyok,nem vagyok törpe.Inkább tanulj meg helyesen írni:"minnél":D
2011. jún. 22. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!