Ciki alacsonynak lenni nőként? Mi számít alacsonynak egy nőnél?
Azt veszem észre hogy a kisebb növésű nőket rosszabb minőségűnek állítják be vagy hibának tartják azt. Mármint az alacsonyságot.
Miért van ez? A modellek miatt? Úgy néz ki, hogy 170 cm alatt nem nő egy nő?
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:51
Lehet, hogy törpe nem vagy, de hogy megkeseredett és gonosz igen, az biztos:) Na puffogj csak magadban, 'kicsike'
Dehogy ciki:)
Én 156 centis vagyok, de a pasik nagy részének nagyon bejövök, annak ellenére, hogy sok mindent lehet rám mondani, csak azt nem, hogy karcsú lennék. Bár szerintem kisugárzás kérdése az egész.
Sokan leszólják a pici csajokat a magas lányok közül (fordítva valahogy ritkább:D), de ne is törődj velük. Én is láttam már pár kérdésnél, hogy nagyon undorító hangnembe beszéltem a kicsi lányokról (gnóm, törpe, tacskólábú, stb), de ez őket minősíti.
Bolond vagy? Nem ciki, sőt! A pasiknak sokkal jobban bejönnek az alacsony lányok. A haverjaim és a párom is mind a 190-hez közelítenek, mégis 160 körüli barátnőik vannak. A magas lányokat nyakiglábnak hívják egymás közt. Én 160 centi vagyok, de nem telik el úgy nap, hogy ne kapnék dicsérő beszólásokat az utcán. A termetem ellenére szexinek találnak. Az eddigi pasijaim szerint az alacsony lányoknak jobb az alakjuk meg a fenekük(ne kérdezd miért gondolták így). Ja és vehetsz fel magassarkút is. :)
25N
Pedig a magas nők sokkal csinosabbak ha jó alakjuk van (szerintem).
66%, érdekes, hogy legodzilláztad a magas lányokat, pedig te nem is vagy kicsi. Sőt. A 165 cm teljesen jó.
11:51
Ok, gyorsan irtam, ez legyen a legnagyobb hibám.
Amugy meg kicsit érdekes a gondolokodásos, te 165 centi vagy, aki 5 centivel magasabb nálad, az már godzilla? Hát jó, te tudod.
13:35 még egy példa a gonoszkodára..:D:D
Komolyan nem értem miért kell, ennyire bunkónak lenni?
Az rendben van, hogy azt irjátok, nincs baj az alacsony lányokkal, de miért kell plusszba még a magas lányok fikázásával ezt bizonygatni?? Godzilla, nyakigláb..
haggyuk már ezt... Szerintem az sérteget másokaat, aki nem elégedett magával..Innentől kezdve mindenki induljon ki magából..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!