Szerintetek a 163 centi az nagyon alacsonynak számít?
Hogyan lehetne még nőni pár centit??
(Lehet, hogy nem a legmegfelelőbb kategória, de talán ide érkeznek a normálisabb válaszolok...)
egy lány.
38 éves vagyok,és 160 cm magas.
Hogy alacsony lennék -e??? Attól függ,hogy honnan nézzük.Ha párom a 189cm magasságával mellém áll akkor alacsony vagyok,mert a melléig érek.(de ez így jó) Ha a fiam 166cm magasságával mellém áll akkor alacsony vagyok,mert már ő néz le rám,és nem én :) De ha a nővérem áll mellém a 156 cm magasságával akkor elég magas vagyok..
Szerintem a mi magasságunk az átlag..Sem nem alacsony,se nem magas..Pont jó..
"148 centi vagyok, és 17 éves. Ha ez vigasztal... :D"
Én láttam ilyen magas lányokat 148 körül ha voltak, de szerintem aranyosak és csinosak is voltak.
"Lánynak nem. Mi nem adnék,ha alacsonyabb lennék, nem lenne majdnem minden férfi alacsonyabb nálam."
Azért vannak magas férfiak is még:-)
Hát nem igazán :)
Az a szerencsém, hogy az idősebb férfiakat szeretem, és közöttük tényleg vannak. Viszont a saját korosztályomban nemigen van olyan, aki magasabb nálam. 178 cm vagyok egyébként :)
Csak arra utaltam, hogy vannak nálad kisebbek is. Én szeretem, átférek minden alatt, de egy kis sarokkal pont elég vagyok :D Szeretek kicsi lenni :)
a 148 centis voltam :)
"178 cm vagyok egyébként :)"
Topmodell típusú vagy, szerintem fogadd el :-)
Jegyezd meg: jóból keveset adnak:)
Mellesleg a 156 centimhez képest magas vagy^^ Azt pedig gondold meg, hogy mennyire nőies egy magas csaj, amikor 40-41-es bohóc cipőt kénytelen viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!