Szerintem csini vagy,talán a melleid lehetnének egy kicsit nagyobbak,de nem vészes.,igy is jó.
2009. márc. 25. 08:22
22/38 anonim válasza:
Csinos. Bár én fotós szemmel nézem és szerintem többet is ki lehetne hozni belőle.
2009. márc. 25. 10:34
23/38 anonim válasza:
Ha esetleg érdekel TFCD fotózás, akkor írj egy privát mail-t nekem. Mivel itt anonim a dolog és sosem tudhatod, hogy ki írogat ide (lehet, hogy egy tizenéves kiéhezett nethuszár), akkor adok iwiw adatlapot és weboldalt; illetve referenciát.
2009. márc. 25. 10:37
24/38 anonim válasza:
Teljesen rendben van! Ha a hiányzó fej legalább ennyire csinos, felőlem járhatunk! :-)
26/F
2009. márc. 25. 13:26
25/38 anonim válasza:
A tested szuper ne akarj változtatni rajta. Ha az arcod is ilyen szép és még hűséges is lennél, egy életet le tudnék veled élni. Az értelmed? Hát az nem derül ki!
2009. márc. 25. 13:56
26/38 anonim válasza:
sztem nyugodt lehetsz semmi diétára nincs szükséged. a rendszeres testmozgás fontos, h ahogy "öregszel" megtudd tartani jelenlegi állapotod. de alapvetően sztem nem kell izgulnod semmiér, nagyon sokan sárgán irigykednének/nek rád ;)
2009. márc. 25. 14:40
27/38 anonim válasza:
Szerintem jól nézel ki, egy szép női testet látok.Az ezt vagy azt kellene még...írásokkal ne foglalkozz.
2009. márc. 25. 21:50
28/38 anonim válasza:
Rosszindulatú kritika nem volt, lehet foglalkozni az észrevételekkel. Te meg matyizzál:)
2009. márc. 25. 21:53
29/38 anonim válasza:
Miért kérdezed? Modellkedni szeretnél? Az nem egy hosszúéletű szakma.
Egyébként a testalkatod átlagos. Nem az a szívdöglesztő bombázó, de nem is kövér és nem is sovány. Ha szép, kifejező a szemed, ha finom nőiesek a vonásaid, s ha kedves, okos lány vagy, sok fiúnak kellenél. Van férfi, aki gerlyed a nagyobb mellre és a vékonyabb derékra, de annak is csak a test kell, s nem számít, hogy mi lakozik belül.
2009. márc. 28. 08:59
30/38 anonim válasza:
Én is ilyen alkatú voltam tizen-huszon évesen. Most 40 éves férjes asszony vagyok, s a fenekem, hasam, combom túl vastag, de nem tornázom. Ha számodra fontos az alakod érdemes a salátás dolgokat kedvelni és heti három női tornát beiktatni egy életen át.
Erős kitartást és sok örömöt kívánok az életedben! Üdvözlettel: Marcsi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!