1/24 anonim válasza:
Számomra valahol a kettő között van az ideális. :D Az első képen amúgy egész csinos a lány, de nekem ez a bikini fura rajta. Maga az alak a második képen is jó, csak az már túl sovány (nekem). Én inkább a nőiesen izmos, feszes testet szeretem. Mármint magamnak. Vagyis csak szeretném, ha újra elkezdenék sportolni. :D:D:D:D
3/24 anonim válasza:
Egyik se tetszik. A kettő között pont jó lenne. Ne álljanak ki a bordái, de azért elhízott se legyen. Nem koplalni kell, hanem sportolni, az jó alakot ad.
5/24 anonim válasza:
Egyértelműen az első! Egyáltalán nem kövér, csak alaktalan, de jó öltözködéssel lehet rajta javítani. A 2. olyan mint egy etióp.
6/24 anonim válasza:
Mindkettő kép előnytelen. Az első testalkata sokkal jobb.
7/24 anonim válasza:
Az első egy egészséges testalkat, a második kóros és félelmetes. De az ideális tényleg a kettő között, mondjuk abból -2,3 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!