Szerintem pont jo! A mellei formasak, egy kis szoli,vagy barnito krem lehet,h nem artana.
23/l
2009. márc. 23. 15:47
2/38 anonim válasza:
Cicire még hízhatna egy kicsit.
2009. márc. 23. 15:48
3/38 anonim válasza:
sztem egy kis edzzés popsira, és kerekebb lenne
24/l
2009. márc. 23. 15:50
4/38 anonim válasza:
Szép, nincs vele semmi gond, aki meg a szolit írta... nem tudom, lehet neki a cigány lányok tetszenek:D A képen lévő lánynak pont jó színe van.
2009. márc. 23. 15:54
5/38 anonim válasza:
Szerintem kicsit popsira kéne edzened meg combra,kb. nekem is ekkora mellem van,mondjuk én a sajátomat még nagyítanám,de legalább szép formás,ahogy a tiéd is.Szerintem nincsenek alapvető problémák,csak popsira edzés,mert szerintem te oda hízol.
2009. márc. 23. 16:04
6/38 anonim válasza:
Ha már ilyen kis kíváncsi vagy hogy másoknak mi a véleménye róllad,miért ilyen fejnélkűli képet tettél fel magadról?Annyira nevetséges és szánalmasak az ilyen próbálkozások.
2009. márc. 23. 16:08
7/38 anonim válasza:
Szia. Nekem pont ugyanilyen testalkatom van és én hasra hízok a legkönnyebben. Még a bőröm színe is olyan mint a tiéd.
2009. márc. 23. 16:10
8/38 anonim válasza:
én is egy kis szolizásra szavazok - nem túlzásba vive persze
hasizomra és vádlira edzenék, formásítanám, de végülis semmi gond nincs az alakoddal
2009. márc. 23. 16:13
9/38 A kérdező kommentje:
hát igen főleg hasra és fenékre hízok és ezekről a helyekről nehezen tudok fogyni.
(A mellemre nemrég híztam de el tudnék viselni egy kis hízást..)
Azért fej nélkül tettem fel magam, mert nem akarom, hogy az ismerőseim rámismerjenek, ennyi. Azért jó a mások véleménye, mert ők kívülállóként mást látnak mint az egyén belülről.
Soha sem tudtam, hogy mit gondolnak a mások...most itt az alkalom...
:)
2009. márc. 23. 16:14
10/38 anonim válasza:
Szerintem nagyon csini vagy. Mit meg nem adnék,ha nekem is ilyen alakom lehetne...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!