Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen a képen látható lány?

Milyen a képen látható lány?

Figyelt kérdés

[link]

Arra lennék kíváncsi mit gondoltok róla. Milyenek a mellei, nagy-e a hasa, kell-e diétáznia egy kicsit.

A heccelők és fikázók inkább ne írjanak ha kérhetem.

2009. márc. 23. 15:45
1 2 3 4
 11/38 anonim válasza:
60%
Nincs feje.
2009. márc. 23. 16:33
 12/38 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem is nagyon jó az alakod és különösen szépek a melleid, szóval irigyekedek.

HA nagyon kötözködni akarnék, akkor én is azt mondanám, hogy fenékre-combra-vádlira kéne tornáznod, de egyáltalán nem szükséges.

A hasad pont jó.

2009. márc. 23. 16:39
 13/38 anonim ***** válasza:
54%
szerintem nagyon szép az alakod, a melled lehetne kicsit nagyob, de szép formás
2009. márc. 23. 16:48
 14/38 anonim ***** válasza:
89%
csinos vagy tényleg,sztem szoli sem kell,jó igy a szinded:) amugy ha szabad kérdeznem,hány éves vagy?:)
2009. márc. 23. 17:01
 15/38 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nagyon szep. egyesek irjak h nagyobb mell kellene,pedig szerintem nagyon szep, de boldog lennek ha nekem ilyen volna:(
2009. márc. 23. 17:31
 16/38 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is nagyon jó az alakod, talán hasra egy kicsit izmositanék a helyedben meg felkarra is, de az tényleg csak izom legyen. ÉS még esetleg szoli, kicsit egyenletesebb bőrszinért, bár ezt már irták.
2009. márc. 23. 17:59
 17/38 anonim ***** válasza:
78%

Nincs feje...xD Ezt ki írta? Na mindegy:D

Szóval mellre még jöhetne egy kevés de rendben van..a fenékre egy kis izom jöhet...javaslom hogy miután lefeküdtél egy percre szorícsd össze a feneked aztán engedd ki többször is megcsinálhatod...már egy hét alatt szebb lesz tőle a fenék:)

Hassal semmi gond nincs...de ha napi 30 felülést csinálsz két hét alatt megjelenik egy kis izom épp csak annyi ami nőies:)

A combot lehetne még kicsit formálni de szerintem az így is jó...napi 50-100 méter intenzív futás elég a lábaknak és az is szép és erős lesz:)

2009. márc. 23. 18:51
 18/38 anonim ***** válasza:
75%

Mintha magamat látnám:D

Am sztem combból próbálj egy hajszálnyit leadni, de ama többi jó:)

2009. márc. 23. 20:23
 19/38 anonim ***** válasza:
76%

nagyon szép az alakod :):)

nekem is jólenne ekkora mell. nekem túúúl nagy. és az nemjó :(

2009. márc. 23. 22:07
 20/38 anonim ***** válasza:
39%
Jó az alap de teljesn testet átmozgató sport kéne, mert fiatal korod ellenére kissé renyhe az izomtónus úgy általában. Nem valami versenysportra gondolok csak általános kondi vagy ilyesmi. Amúgy oké.
2009. márc. 25. 02:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!