Szerinted a képeken szereplő lány melyik képen néz ki normálisan és melyiken túl soványnak?
Előre mondom, le fogják húzni majd a többiek, de nekem nagyon bejön ez a testalkat. Imádom az ilyen extrém vékony lányokat, nagyon kész vagyok tőlük.
A képek közül az utolsó nem túl jó szögből van fényképezve, az annyira nem tetszik, a többi rendben van.
Te vagy a képen?
ÚRAMSTEN! Ez a lány vészesen sovány!!
Egy pillanatra azt hittem csak szórakozik valaki megint és egy anorexiás csajt tett ki poénból..Mond hogy ez egy vicc akart lenni..
Első vagyok: nyilván te vagy a képeken, bár azért elárulhattad volna.
Még mindig bejön a testalkatod, de nem is ez a lényeg. 16-17 körülre saccolom a BMI-det ami alacsonynak számít. Küzd fel magadat 18.5-ig egészségügyi szempontok miatt. A kinézeteddel semmi gond, sovány vagy és magas, annyi baj legyen.
Közben végignéztem még egyszer a képeket, az utolsó továbbra sem jó és a második sor első se, látszik, hogy direkt rá is feszítesz még. A többi kép rendben van, mint ahogy te is, még akkor is ha egyesek szörnyülködni fognak.
Ha jól számolom 6-8 kilót kell felkapnod a 18.5-es BMI eléréséhez.
Baromi kíváncsi vagyok egyébként az arcodra is, de nyilván nem fogod elküldeni, megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!