Szerinted a képeken szereplő lány melyik képen néz ki normálisan és melyiken túl soványnak?
Girhes, mindegyiken.
Ha tervei is vannak a jovojevel kapcsolatban, peldaul szex, szerelem, ferj, gyerek, akkor hiznia kell, legalabb 5-6 kilot. A szex nagyon kenyelmetlen egy ilyen girhes loval, meg hatulrol is szur, hat meg elolrol. Oralis szexre sem jo, mert ki a fenenek van kedve szopogatni egy csontot. Normalis ferj nem marad meg egy ilyen girheske mellett, arrol nem is beszelve, hogy ilyen leromlott allapotban gyermekszulesre sem lehet gondolni - mert biologiailag keptelenseg, hogy az esetleg megtermekenyult pete be tudjon agyazodni (mert a biologia az ur, elobb a letfenntartas, aztan a fajfenntartas, igy szol a biologia torvenye)
De a fo szempont, egy ilyen girhes kancaval en nem mennek emberek koze, tancolni nem tud (nincsenek izmai), beszelgetni nem tud, csak a fogyokurajarol, a haverok korberohognenek, hogy elloptam a csontvazat a biosz szertarbol, es akinek ennyi esze van, hogy ilyenre fogyasztja magat es meg szerinte fogynia is kellene - na, az legyen mase, nekem ugyan nem kell.
Bocs.
Fújcsiii!
Én sem vagyok egy zsírmalacka, de ez már tényleg undorító, min. annyira, mintha 100 kiló lenne 160 centihez... Irány a pszichológus! 19L
Miért van így behúzva a hasa? Így nem is lehet rendesen megállapítani az alakját, és még ijesztő is.
Az azért látszik, hogy nagyon vékony.
Kérdező, ha te vagy a képen, nehogy fogyj még mert abból tényleg lehetnek bajok!
És honnan szeretne fogyni az említett lány? Melyik csontjából? :)
Szerintem ezek a képpek sokkolóak.
Én is sovány voltam - nem ennyire - és annak is tartottam magam !!! (165cm/48kg) és üzenem az egyik válaszolónak, aki képtelenségnek tartotta a teherbeesést, nekem sikerült :) megszülni is. Mondjuk hál isten rajtam maradt 8kg, így nem vagyok pálcika ember és remélem nem is megy le.
Kedves Kérdező, ha ebből fogyni akarna ez a lány, akkor még annyi melle és popsija se lenne, mint talán ami most van és a fiúk/férfiak többségének ez nem fog tetszeni. Persze kérdés az, hogy egyáltalán akar-e, hogy tetszen valakinek?
Egyik képen sem néz ki normálisan, mindegyiken túl sovány.
És csúnyán sovány. Kiálló csontok, szánnivaló, semmi könnyed légies szépség nincs számomra ebben az alakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!