Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerinted a képeken szereplő...

Szerinted a képeken szereplő lány melyik képen néz ki normálisan és melyiken túl soványnak?

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 20. 00:42
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
12%

Továbbá:

A képen látható hölgy Anna Ward, 188 cm és 45 kg. Ő nyerte meg a topmodell leszek 15. részét.

Azon lehet vitatkozni, hogy mennyire szép vagy mennyire jön be valakinek, de semmi esetre se lehet rá fogni, hogy borzalmasan ronda lenne, pedig az a 12,73-as BMI-jával. Ugyanakkor a képen ábrázolt hölgynek ennél szerintem magasabb BMI-je van.

A fényképek beállítása miatt megy a szörnyülködés. Én persze könnyen beszélek, fotózok.

Ez a lány NAGYON SZÉP.

2011. okt. 20. 22:09
 32/46 anonim ***** válasza:

Lemaradt a Link:

[link]

2011. okt. 20. 22:10
 33/46 anonim ***** válasza:
87%

Ne haragudj, az izles teljesen egyeni.

De ez a lany betegesen, rettenetesen soval, ha valoban 45 kg 188 cm-hez!

Orvosi szempontbol is, minden szemponbol.

Hidd el, en tudom, mert en kozel 180-hoz voltam 55 es mar ugyis sovany voltam, a 34-es, XS-es ruhak nagy reszebol is szinte kifogytam. Hozzateszem, hogy en igen sokaig es sokat sportoltam, tehat ebbol az 55 kilobol viszonylag sok volt meg az izom, talan ezert is tuntem joval kevesebbnek.

Szoval en tudom, hogy milyen ez es nem jo!

Nalam szerencsere nem tartott sokaig, sikerult kilendulni fel ev utan, nalam csak a stressz okozta azt, hogy ennyire lefogytam. Az en szervezetem mar ez alatt a fel ev alatt is felborult a sovanysag miatt.

Tenyleg nem az izlesedet kritizalom, de ez a lany nem egeszseges. Kepek nelkul sem. HIaba neztem meg rola tobb fotot, ugy sem tunik annak. Igy is, ugy is: rettenetesen sovany.

Nem hiszem, hogy pl van peteerese, kizartnak tartom, hogy egy gyermeket ilyen fizikummal ki tudna hordani, ha megis lenne peteerese.

2011. okt. 20. 22:16
 34/46 anonim ***** válasza:

Köszönöm a véleményedet, ez így teljesen elfogadható.

Van róla egy többé-kevésvé meztelen kép:

[link]

Nem gondolnám ránézésre betegnek és soványnak. A fontón nagyon sok múlik persze. És az igaz, hogy 18.5-ös BMI a legalsó határ ami még elfogadható. Az egyik előző hozzászólásomban erről írtam is a helgynek, hogy addig fel kellene magát tortnásznia, pát kiló plusz, de ennyi.

Ez a test nem rémisztő. A tartása fura és ezért rettennek meg sokan.

Ez az anorexia és a betegség:

[link]

Hasonlítsd össze a két lány csípőjét (a kérdező csípője is elég széles). nézd meg a karjaikat, a hasukat, a lábukat.

Óriási különbség!

Ez egy nagyon vékony, enyhén alultáplált test, de csak egészen enyhén, pár kiló hiányzik róla. A többi ami miatt olyan amilyen, adottság.

2011. okt. 20. 22:27
 35/46 anonim ***** válasza:
100%

ma 21:53

Ez a lány nem vékony,hanem betegesen gebe.Sovány..

Most őszintén..tudom nem ugyanaz,de néz meg ezt a két képet..Melyik a szebb,melyik az amire azt mondod,hogy így jó ahogy van??Az első vagy a második?

1. [link]

2. [link]

Női szemmel is azt mondom,hogy az első kép úgy jó ahogy van,de a második az siralmas.Nem lehet szépnek mondani.Ez a helyzet a kérdező által linkelt fotóval is.Nem normális dolog ha valaki így néz ki..Nincs semmi szépség benne.

Az meg külön sajnálatos dolog,ha egy ilyen lányt raknak ki példaképnek.Borzalmas,hogy a média,az üzlet arra buzdítja gyereklányokat,fiatalokat hogy anorexiások legyenek...

2011. okt. 20. 22:28
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

Az anorexiának is vannak fokozatai.Amit te linkeltél (meg amit én) az is anorexiás.Amit a kérdező linkelt kép az is anorexiás..

Érdekes,hogy nyomják hogy milyen szép,és ezt fotózzák.De a halálhíreket igyekszenek eltusolni..

Miért is? Azt miért nem kell tudni a fiataloknak,hogy akár bele is halhatnak ha ezt a divatot követik??

Nem is olyan régen halt meg a két manöken testvérpár.Mindkettő anorexiás volt,de a kifuton ők voltak a sztárok..Még a 25 évüket sem élték meg..

2011. okt. 20. 22:33
 37/46 anonim ***** válasza:
13%

A két kép közül az egyiken egy anorexiás nőt linkeltél be.

Ez pedig egy vékony lány aki nagyon behúzza a hasát.

De nem vitatkozom, nem akarjátok meglátni a lényeget, fotózok és jól tudom, hogy lehet ennyire megdöbbentő és provokatív képeket készíteni, sejtettem, hogy az lesz, ami.

Magára hagyom a topikot, nem szándékom senkit sem meggyőzni az igazamról. Elég ha én tudom, hogy úgy van és ehhez nagyon jó szemem van.

2011. okt. 20. 22:34
 38/46 anonim ***** válasza:
82%
Nekem aztán mindegy, hogy a sok hülye luvnya hogyan sanyargatja magát, de azért azt elmondanám, hogy felesleges. Egyik képen sem láttam semmi szexiset. Sehol egy gusztusos comb, csípő, vagy popsi, csak a riasztó csontvázak. A kérdező bal legfelső fotója inkább egy kínzóeszköz, mint kívánatos, dugnivaló csaj, én biztos nem fanyalodnék rá soha.
2011. okt. 20. 22:49
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
hát ha ebből fogyna....szegény lány elfogyna:(:(:(:(
2011. okt. 21. 10:12
 40/46 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom,hogy ki van ezen a képen,de nagyon undorítóan néz ki szerencsétlen "nő".
2011. okt. 21. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!