Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerinted a képeken szereplő...

Szerinted a képeken szereplő lány melyik képen néz ki normálisan és melyiken túl soványnak?

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 20. 00:42
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
Pfúj, anorexiás vagy, esetleg orsóférges?
2011. okt. 20. 07:58
 22/46 anonim ***** válasza:
92%

Hát még ha fogyni akarsz...hát szörnyű lenne.

Már ne haragudj de aki ilyen sovány és fogyni akar az beteg, és jobb ha ezt be ismered.

Hát láttam még sovány nőket, de azok nem beteg,te viszont igen, mert nem lehet azt mondani erre hogy hú de szép kép, ha egyszer nem az!!!(ez az én véleményem)

Jó lenne elgondolkozni azon, hogy az egészséged érdekében, hajlandó vagy-e, lemondani arról, hogy ne soványodj mégjobban, hanem kicsitt hizzál.

Azért nézz utána, hogy jó-e az amit teszel vagy sem!!!!!!!

2011. okt. 20. 08:32
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem találok olyan területet,ahonnan még fogyni lehetne...Amúgy ha nem húznád így be a hasad,jobban meg lehetne ítélni.A kérdésedre válaszolva: egyiken se nézel ki normálisan,mindegyiken túl sovány vagy.Egyébként csodálom,ha még menstruálsz,ha nem hullik a hajad,ha nem száraz a bőröd,ha nincsenek emésztési zavaraid stb.
2011. okt. 20. 09:01
 24/46 anonim ***** válasza:
90%
Mintha egy zombis horrorfilmből léptél volna ki. Mondjuk behúztad a hasad, ezért néz ki még rémisztőbben. A bal legfelsőn látszik, hogy nem vagy annyira csontváz, mint ahogy az a behúzott has miatt a többi képen hat. De! Még igy is kellene egy pár kilót felszedni. Mert emigy a tesfelépításed szerencsés, nagyon szép alakod lehetne. Igy még csak melled sincs. Amugy hány éves vagy?
2011. okt. 20. 09:59
 25/46 anonim ***** válasza:
91%
Akinek bejönnek az ilyen csontkollekciók, azzal valami nincs rendben... Ez nem, hogy nem vonz, inkább taszít.
2011. okt. 20. 11:00
 26/46 anonim ***** válasza:
89%
Milyen élvezet lehet amikor valaminek neki koccan a csípő csontja a kedves hölgynek..de egyébként viccet félre téve nagyon de nagyon sajnálom az ilyen embereket akik ezt tartják vonzónak...ahol látszanak a bordáid olyan mint egy menekült táborban készült fotó egy már halott személyről...borzalmas vagy inkább sajnálatra méltó hogy így sanyargatja valaki a testét...hiszen nem egészséges, jobb lenne ha normálisan egészségesen étkeznél és sportolnál...egyébként ezek nem soványak a képen hanem alultápláltak, betegek a soványság nem így néz ki...de mindenkinek szíve joga eldönteni mi az ami neki tetszik de személy szerint én ezt elítélem
2011. okt. 20. 12:10
 27/46 anonim ***** válasza:
87%
Undorító!
2011. okt. 20. 12:13
 28/46 anonim ***** válasza:
86%

Nemreg majd egy evig idegrendszeri problemak miatt 178 centimhez 55 kilo voltam es akkor neztem ki hasonloan.

Nem tudom, hogy milyen izlesed van kerdezo, de en utaltam tukorbe nezni, egyaltalan nem talaltam szepnek a testemet, maximum ruhaban, ugy nem latszott, hogy ennyire sovany vagyok.

Mar kb 8 honapja azon dolgozok, hogy erre feljojjon valami es most jarok kb 7 kilonal, igy mar szuper a helyzet. Nem tudom, hogy te milyen magas vagy, de hasonlo merteku sulynovelest neked is javasolnek.

Amugy elarulom, hogy azert erzed magad kovernek, mert kb az osszes format ado izom hianyzik a testedrol, ha az lenne, akkor nem tunnel lotyogosnek. Szoval izmosodnod kellene, akkor sokkal vastagabb nem lennel, de a sulyod none es formad is lenne.

2011. okt. 20. 13:24
 29/46 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sovány. ez nem szép!!
2011. okt. 20. 20:05
 30/46 anonim ***** válasza:
23%

Kedves 7:42. Köszönöm szépen, hogy "kretén perverznek" nevezetél azért, mert tetszik egy extrém vékony lány.

Nem nehéz rájönni, hogy én odavagyok ezért a nőért, ha választani kell, hogy sovány vagy kövér, én gondolkodás nélkül a soványat választanám. Ez az én preferenciám és ettől még nem vagyok klinikai eset. Tovább ha meglátnád, a képeket pózolt, direkt behúzta a hasát, és így tovább.

Ez egy nagyon szép vékony lány aki feltett magáról pár képet amin még be is húzta a hasát, hogy riadalmat keltsen, ennyi az egész.

Baromi szívesen meg ismerném, de a leveleimre nem reagál, szóval kikukázott, megértem.

Sok hozzá hasonló nagyon szép nő van. A te bajod, ha nem tudsz rátekinteni egy nőre normálisan, trükkök nélkül és miattad működnek a reklámok, amin manipulált nők vannak felrakva és rajtuk meg csodálkozok.

Maradok továbbra is tisztelettel,

J.

2011. okt. 20. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!