Sok anyajegyetek van, vagy kevés?
Figyelt kérdés
Az is érdekelne hogy kinek mekkora, mert nekem pl vannak nagyobbak is pont olyan helyeken, ahol nem kéne, és ezért nagyon szégyellős vagyok :(2009. márc. 21. 13:26
21/26 anonim válasza:
nekem alig van csak egy kicsi a karomon:D
22/26 anonim válasza:
Nekem a hátamon és a karjaimon van rengeteg... :S
Van három olyan a jobb karomon, amiket ha összekötök, akkor kijön egy derékszögű háromszög :D:D:D:D
23/26 anonim válasza:
nekem elég sok, kicsik is, nagyok is. de legfőképp kicsik a jellemzők. engem nem zavarnak, bár régen nagyon zavart az arcom kettő, most meg már kifejezetten szeretem őket :)
24/26 anonim válasza:
nekem is van nagyobb...sőt! nekem a szememben is van egy!!!
25/26 anonim válasza:
nekem nagyon sok van. [arcomon, kezemen, lábamon, az egész testemen...sőt még ott is :D
néha én is szégyenlem.. de már megszoktam, és nem törődöm vele.
azért furcsa volt, egyik portré képemet [suliba készült] átalakították, mármint nem volt rajtam egy anyajegy sem.. na az a kép nagyon nem tetszik. :D
amúgy nagyok is vannak meg kicsik is..
De ez természetes. :) és így jó, így kell szeretni:)
26/26 Secu válasza:
Nekem a vállamon van egy nagy kidudorodó,és nem is hordok ujjatlant sosem mert félek,hogy el taszítom az embereket magamtól.Aztán még van egy ugyanilyen a nyakamnál,ezért nem hordom összefogva a hajam...Le akartam szedetni de anyuék nem engedik,mert még 15 vagyok,és ők döntenek én helyettem:@:@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!