Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sok anyajegyetek van, vagy kevés?

Sok anyajegyetek van, vagy kevés?

Figyelt kérdés
Az is érdekelne hogy kinek mekkora, mert nekem pl vannak nagyobbak is pont olyan helyeken, ahol nem kéne, és ezért nagyon szégyellős vagyok :(
2009. márc. 21. 13:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
nekem alig van csak egy kicsi a karomon:D
2009. márc. 23. 16:08
 22/26 anonim ***** válasza:

Nekem a hátamon és a karjaimon van rengeteg... :S

Van három olyan a jobb karomon, amiket ha összekötök, akkor kijön egy derékszögű háromszög :D:D:D:D

2009. márc. 24. 20:16
 23/26 anonim ***** válasza:
nekem elég sok, kicsik is, nagyok is. de legfőképp kicsik a jellemzők. engem nem zavarnak, bár régen nagyon zavart az arcom kettő, most meg már kifejezetten szeretem őket :)
2009. márc. 25. 11:42
 24/26 anonim válasza:
nekem is van nagyobb...sőt! nekem a szememben is van egy!!!
2009. márc. 28. 15:13
 25/26 anonim válasza:

nekem nagyon sok van. [arcomon, kezemen, lábamon, az egész testemen...sőt még ott is :D

néha én is szégyenlem.. de már megszoktam, és nem törődöm vele.

azért furcsa volt, egyik portré képemet [suliba készült] átalakították, mármint nem volt rajtam egy anyajegy sem.. na az a kép nagyon nem tetszik. :D

amúgy nagyok is vannak meg kicsik is..

De ez természetes. :) és így jó, így kell szeretni:)

2009. márc. 28. 16:28
 26/26 Secu ***** válasza:
Nekem a vállamon van egy nagy kidudorodó,és nem is hordok ujjatlant sosem mert félek,hogy el taszítom az embereket magamtól.Aztán még van egy ugyanilyen a nyakamnál,ezért nem hordom összefogva a hajam...Le akartam szedetni de anyuék nem engedik,mert még 15 vagyok,és ők döntenek én helyettem:@:@
2009. máj. 30. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!