Sok anyajegyetek van, vagy kevés?
Figyelt kérdés
Az is érdekelne hogy kinek mekkora, mert nekem pl vannak nagyobbak is pont olyan helyeken, ahol nem kéne, és ezért nagyon szégyellős vagyok :(2009. márc. 21. 13:26
1/26 anonim válasza:
Ez változó, pl nekem egy sincs!
2/26 anonim válasza:
Nekem pl nagyon sok van, egész picitől a nagyobbig, és azt vettem észre, hogy évről-évre több lesz! Nincs mit szégyellned, az anyajegy pont olyan természetes dolog, mint, hogy kezünk van, meg lábunk.
3/26 anonim válasza:
Az arcomon 23 darab van, testemen nincsen nagyon sok, de van vagy 3 nagyobbacska.
De ezért ne legyél szégyenlős, mert erről nem te tehetsz és tudd meg sok helyen az anyajegy nagyonis szép. :)
5/26 anonim válasza:
Nekem úgy közepes mennyiségű van.
nagyobb, kiemelkedő anyajegyeim szerencsére nincsenek.
az arcomon is csak 1 van, az egyik szemem alatt egy egészen apró.
6/26 anonim válasza:
Én tele vagyok! Kicsik is, nagyok is. És mind mind undorító. Utálom őket, és én is nagyon gátlásos vagyok. A lábam van tele, és ezért SOHA nem veszek fel szoknyát vagy rövidgatyát. Nem tudok ellene tenni! :( Sajnos!
7/26 anonim válasza:
nekem is közepes mennyiségű van.
van az arcom alján, a mellemen ( :S ), a hasamon.
És egy kis érdekesség : van a jobb kezem kisujján és a bal lábam kisujján is xD
8/26 anonim válasza:
Szia!
Nekem is közepes mennyiségű van( kicsik és nagyobbak is), de nem vagyok ez miatt gátlásossabb. Neked sem kell ezen mit szégyelned...
-Tündérlány(17)-
9/26 anonim válasza:
Ha tényleg ennyire zavar keress fel egy jóbőrgyógyászt és a nagyobbakat szedesd le. Én is most fogok menni, mert engem is egy nagyobbacska anyajegy tett gátlásossá!
10/26 anonim válasza:
Nekem van egy nagyon nagy anyajegy a bal lapockámon.Én büszke vagyok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!