Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sok anyajegyetek van, vagy kevés?

Sok anyajegyetek van, vagy kevés?

Figyelt kérdés
Az is érdekelne hogy kinek mekkora, mert nekem pl vannak nagyobbak is pont olyan helyeken, ahol nem kéne, és ezért nagyon szégyellős vagyok :(
2009. márc. 21. 13:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
97%
Előző vagyok.Azért vagyok büszke rá mert az Árpádházi királyoknak ez volt a jelük persze ez nem jelent semmi különöset.
2009. márc. 21. 14:19
 12/26 anonim ***** válasza:
82%
Utsó: lehet hogy a leszármazottjuk vagy női ágon:D
2009. márc. 21. 14:24
 13/26 anonim ***** válasza:
Vannak-vannak, de csak kicsik és nemsok. Amióta napozok meg szolizok kicsit több lett.
2009. márc. 21. 18:42
 14/26 anonim ***** válasza:
Nekem is elég sok van...főleg a hátamon meg az arcomon sajnos :(:(....de ez van ezzel nem lehet mit csinálni!!
2009. márc. 21. 20:14
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát vannak kicsik...nagyok laposak kiállók...

Az arcomon utálom őket leginkább...például az államon kijött 3 és úgy nézek ki mint aki összekente magát csokival:(

Persze egyet már eltüntettem az orrom tövéről de azt a módszert nem ajánlom ugyanis meleg vassal égettem ki annyira elegem volt belőle...és persze csak a véletlen szerencsének köszönhetem hogy sebhely helyett egy színtelen jóval kissebb anyajegy lett...

csinálta hasonlót a karomon is...de ott csak a laposakat tudtam megcsinálni mert ami kiáll az visszajön...Tudom hogy hülyeség de én utálom őket...

Tulajdonképpen nekem halványtól sötétig...kicsitől nagyig van minden...van halványulószélű....határozott vonalú ovális alakú...kerek kis szeplő és nagy folt...

Nincs sok inkább az a baj hogy ami van az csoportokban helyezkedik el rajtam:(

2009. márc. 21. 20:47
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bal oldalon a bordáimnál és a köldököm jobb felénél van anyajegyem,nem mondhatók olyan nagynak. De neked bárhol is van légy rá büszke és ne szégyelld !
2009. márc. 21. 21:37
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
A testemen mindenütt. Kicsik többnyire és egy-két nagyobb. Volt egy nagy kiálló, az csúnya volt és veszélyes helyen, szóval azt leoperáltattam. Még sosem jutott eszembe hogy szégyellnem kéne az anyajegyeimet. Tulajdonképpen nem is figyelek rájuk. Mindenkinek van, változó arányban. Nincs ezen semmi gondolkodni vagy szégyellni való. :)
2009. márc. 22. 09:11
 18/26 anonim ***** válasza:
közepes.Van pár a lábamon,kezemen,hátamon,arcomom meg lent.De nem szégyellem.
2009. márc. 22. 11:08
 19/26 anonim ***** válasza:

húhh nekem naon sok van :Saz arcomon 18 van :O a kezem tele van... örököltem

régebben engem is idegesített...hát mostmár nem érdekelnek:)mindenki elfogad így

jah és nyáron szeplős is vok :/

2009. márc. 22. 15:25
 20/26 anonim ***** válasza:
Nekem kicsik, sztem normál mennyiségben. A kedvenceim: egy a jobb hüvelykujjamon, és egy közvetlen a köldököm alatt :D Volt aki azt hitte, h piercing :DD Pedig kicsike. Nekem olyan is volt, h megjelent egy, aztán eltűnt :D Nyáron mindenkinek több lesz a Naptól. Mint a szeplő :-)
2009. márc. 23. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!