Mért nézik le sokan az igényes nőket?
Itt sokszor olvasom,hogy a"plázacicák"nagyképűek,eltartottak,nyávogósak,stb.
Engem sokszor cicababáznak le.Ennek ellenére a legtöbb ruhám akciósan szerzem be valahol,kb havi 20000ft-ot költök ruhára és szépségápolási szerekre.(Sokszor vásárolok kínai üzletekben is.)Van ugyan műszempillám,műkörmöm és hamarosan megint lesz póthajam,de ezeket nem a szüleim és nem a barátom állja,hanem én fizetem ki magamnak a keresetemből.
Szerintem nem akkora baj,ha valaki többet törődik a külsejével mint egy átlag nő.
Én pl. nem azért nézek ki úgy ahogy,hogy több pasit szerezzek,vagy hogy egy gazdag srác oldalán díszelegjek,hanem azért,mert sosem vagyok elégedett a külsőmmel és szeretném kihozni magamból a maximumot.Persze azért örülök az elismerő szavaknak is,de melyik nő nem.Olyan nagy baj az,ha valaki hiú?
Nekem is volt műkörmöm mert rágtam, a szempillám festetem, és már gondolkodok, hogy csináltassak műszempillát is mert alig van. A hajam szintén hasonló adottságokkal bír, se tartása, se sűrűsége sincs, ráadásul egyenes, úgyhogy hajtőemelés lesz a dolog vége. Sőt régen szolizni is jártam, mert jót tett a bőrömnek. Tehát ezek a dolgok úgynevezett szükséges rosszak is lehetnek, azért hogy az ember nézzen ki valahogy.
De engem még sose cicababáztak le, mert nem olyan az arcom (szemüveges plázacica nincs is sok), de az arcáról meg nem tehet az ember, az öltözködéséről már annál inkább, ha tucat plázacicás cuccokba jársz és nincs saját stílusod akkor ne csodálkozz, hogy ezt mondják, de ha nem akkor csak irigyek, hogy te adhatsz magadra.
Esetleg képet linkelhetsz, hiszen így nehéz látatlanban véleményt mondani.
Tévedsz kedves 13:10!
" Az igényesség azt jelenti, hogy naponta fürdünk, tiszta ruhát veszünk, nem járunk zsíros hajjal, tisztán tartjuk a körmünket, szőrtelenítünk és alkalomhoz illően sminkelünk."
---Ezt ápoltságnak nevezik,nem igényességnek.
Az,hogy naponta letusolsz,megfésülködsz,stb..stb.. (és amiket leírtál) azzal csak ápolt leszel.
Óriási különbség van a két fogalom között.
Az,hogy ápolt vagy az a min. a 21.században,az meg hogy igényes vagy-e,már egy már téma.
Én úgy gondolom,hogy az igényes nőbe aki:
- Törődik a testével (sportol ha van rajta felesleg,tornázik,)
- Igényesen öltözik ( ez alatt azt értem,hogy nem száz éves ruhákat vesz fel,hanem nő léttére csinosakat,megválogatja a ruháit,egymáshoz illő ruhákat vesz fel)
- érdekli a szépség (úgy értem,hogy törődik a körmeivel,szépen csináltak mindig,és ehhez nem feltétlenül szügséges a műköröm,csinosan sminkel,haját stílusosan,csinosan,nőiesen hordja)
Szerintem ezek,de lehet,hogy valamit kihagytam.
Ha neked több eszed lenne a kérdezőnél,akkor észrevetted volna,hogy senkinek nem a műkörmön ütközött meg.
hanem azon,hogy a kérdező tipikusan beletartozik abba a kategóriába,akik azt hiszik magukról mennyire okosak,csinosak ,kihalásznak maguknak egy gazdag szétkokszolt srácot és élik a sekélyes életüket.
Ezzel nincsen semmi baj,csak akkor ne akarja valaki bizonygatni ennek az ellenkezőjét.Ja,hogy ne általánositsak?De,általánositok mert nem láttam az ellenkezőjére példát.Fogadja el,hogy nem az eszéért szeretik,mert ez ennyiből is lejött bőven.Nem mindegy ,hogy az okos hülyéskedik,vagy a hülye okoskodik.
Neki bejött az élet?Hát ezt nem tudhatom,de ha valaki sosem elégedett magával az nem lehet túl boldog,talán ha tovább tudni lépni a felszines dolgain,akkor lenne rá esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!