Mért nézik le sokan az igényes nőket?
Itt sokszor olvasom,hogy a"plázacicák"nagyképűek,eltartottak,nyávogósak,stb.
Engem sokszor cicababáznak le.Ennek ellenére a legtöbb ruhám akciósan szerzem be valahol,kb havi 20000ft-ot költök ruhára és szépségápolási szerekre.(Sokszor vásárolok kínai üzletekben is.)Van ugyan műszempillám,műkörmöm és hamarosan megint lesz póthajam,de ezeket nem a szüleim és nem a barátom állja,hanem én fizetem ki magamnak a keresetemből.
Szerintem nem akkora baj,ha valaki többet törődik a külsejével mint egy átlag nő.
Én pl. nem azért nézek ki úgy ahogy,hogy több pasit szerezzek,vagy hogy egy gazdag srác oldalán díszelegjek,hanem azért,mert sosem vagyok elégedett a külsőmmel és szeretném kihozni magamból a maximumot.Persze azért örülök az elismerő szavaknak is,de melyik nő nem.Olyan nagy baj az,ha valaki hiú?
Jó,értem tehát minden szemüveges kocka,minden kihívó öltözködésű nő particica és minden kigyúrt pasi hülye.
A kigyúrt pasik tekintélyt szereznek csupán külsőségek alapján,a szemüvegeseket okosnak gondolják, engem meg legalább átengednek a zebrán,ha más előnye nincs is:D
Fő,hogy saját magával elégedett legyen az ember,innentől a kérdés értelmét vesztette.
Az érdekesség kedvéért hozzátenném,hogy Edgar Allan Poe a kedvenc íróm,imádom a rock/metal zenét és most,miután megfőztem(mert olyat is tudok)elviszem a kutyáim sétálni,ahol nyakig sáros leszek az undorító műkörmeimmel együtt...mert imádom:D
Azért mindíg ott az az 5% akik nem férnek be abba a képbe amit gondolsz róluk.
Fő,hogy saját magával elégedett legyen az ember
sosem vagyok elégedett a külsőmmel
Most akkor elégedett vagy magaddal,vagy nem? Erről beszélek,hogy ostoba vagy egyszerűen.Előitéletek ide vagy oda,én még nem láttam értelmes,intelligens nőt ilyen "igényes" stílussal.
Amúgy te feltettél egy kérdést,nem is értem miért háborodsz fel ha válaszol valaki. Ja de eszembe jutott,azért mert ostoba vagy.
Jajj Szűzanyám most segíts!Az inteligenset egy l-el írjuk cukorfalat:D
Egyébként ha jó lenne a felfogásod akkor értenéd,hogy azt,hogy sosem vagyok elégedett a külsőmmel arra értettem,hogy mindíg van amiben változtatnék.
De viszont elégedett vagyok olyan értelemben,hogy az én így érzem jól és nőiesnek magam.Mért nekem kell megmagyaráznom ha Te vagy az inteligens?
Arra meg nem tudok mit mondani,hogy mért ne halgathatnék rockot,de nem is akarok.
XD
Ennyit arról,hogy a csúnya gonosz előítéleteknek mennyi alapja van .Be is fejeztem,nem tudom miért számítottam komoly szellemi párbajra:D:D
Tucatjával járkálnak az ilyen lányok mint te az utcán,nem az eszetekért szeretnek.Fogadd el ezt is,és akkor nincsen gond.Mert annál szánalmasabb nincs,mikor valaki magát égeti azzal,hogy nem ismeri be az igazságot
Az ilyeneket hívják cicababáknak.
Tulságosan is sokat foglalkoznak a külsejükkel, annyira hogy már nem a meglévő részeit akarja megszépíteni, hanem ugymond külső segítségekkel teszik magukat széppé, és tulzásba esnek. Azonban arra egyiküksem gondol, hogy ez nem természetes, süt róla hogy mű, hogy nem az övé,és ezért már igazán szépnek sem mondható.
És én is egyetértek azzal hoyg az ápoltság nem az ha valakin egy csomó mű dolog van, hanem ha minden este fürdik, odafigyel a bőrére, nem mászkál zsíros hajjal.
És hogy miért hiszi azt mindenki hogy a pasid pénzén élsz? Mert valljuk be, havi 20000ft csak a süldődre bizony sok. Mivel még fiatal vagy, és ennyi idősen ritka a siekres karrier, így logikusan vonják le azt hogy vagy az apukád vagy a pasid gazdag. Ezek a dolgok amiket írtál bizoyn enm olcsók. És 3 havonta járod fodrászjoz, nincs műkörmöm és műhajam, nem vettem fél éve egy darab új ruhát se, mégis ápolt vagyok ; a körmeim sose csúnyák, a szép sosem cserepes, és a hajam sem zsíros. Nem csak a pénz tehet valakit ápolttá, lehet valaki hiú ezek nélkül is. Tehát te nem hiú vagy, hanem egyszerűen sokkal szebbnek szeretnél látszódni annál amilyen vagy, de nem veszed észre, hogy ez már solszor természetellenesnek hat azok mellett az emeberek mellett aikien semmiműá nincs, mégsi ápoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!