Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mért nézik le sokan az igényes...

Mért nézik le sokan az igényes nőket?

Figyelt kérdés

Itt sokszor olvasom,hogy a"plázacicák"nagyképűek,eltartottak,nyávogósak,stb.

Engem sokszor cicababáznak le.Ennek ellenére a legtöbb ruhám akciósan szerzem be valahol,kb havi 20000ft-ot költök ruhára és szépségápolási szerekre.(Sokszor vásárolok kínai üzletekben is.)Van ugyan műszempillám,műkörmöm és hamarosan megint lesz póthajam,de ezeket nem a szüleim és nem a barátom állja,hanem én fizetem ki magamnak a keresetemből.

Szerintem nem akkora baj,ha valaki többet törődik a külsejével mint egy átlag nő.

Én pl. nem azért nézek ki úgy ahogy,hogy több pasit szerezzek,vagy hogy egy gazdag srác oldalán díszelegjek,hanem azért,mert sosem vagyok elégedett a külsőmmel és szeretném kihozni magamból a maximumot.Persze azért örülök az elismerő szavaknak is,de melyik nő nem.Olyan nagy baj az,ha valaki hiú?

2011. jún. 8. 12:48
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
Azt honnan vettétek,hogy én lenézem azokat akiken nincs mű dolog??:))
2011. jún. 8. 13:53
 22/56 anonim ***** válasza:

Engem speciel a nők először a riválisuknak tartnak, mert most minden beképzeltség nélkül szép arcom van és formás testem. (megjegyzem a testemért komolyan megdolgoztam, mivel 20 kg-ot fogytam, és jelenleg is rendszeresen edzek)

A nők nagyon irigyek tudnak lenni!!! A férfiak meg nagyon könnyen leribancoznak minden nőt, akiről tudják, hogy soha nem szerezhetnek meg.....

Nha de ott van a személyiséged, amivel azonnal be tudod bizonyítani, hogy tévednek. Miután engem is megismernek az emberek, szószerint körberajongnak, mert meglátják milyen laza, humoros, közvetlen ember vagyok.

A férfiakkal kicsit több gond van, mert azt hiszik a legtöbben, hogy személyemben megtalálták az igazit, és egyiket sem érdekli, hogy én mit érzek...

Igaz nincs póthajam, műszempillám, mert szerintem ez nagyon alkalmi dolog, de van műkörmöm, amit imádok!!! Hihetetlen nőiessé teszi a körmöm és nyújtja az ujjaimat.

Azért a havi 20.000 Ft talán kicsit sok, mert olcsóbban is meg lehet ezt oldani.

Csak akkor legyen póthajad, műszempillád, ha az természetes!!! Én már láttam ezeket egy ismerősömön, és évekig nem is tudtam, hogy póthaja, tincses műszempillája van.

2011. jún. 8. 14:01
 23/56 anonim ***** válasza:
Én nem az igényeseket nézem le, hanem azt akin látszik hogy könnyen kapható és több f...t fogott, mint kilincset. És ez az így kinéző csajk 95%-ánál igaz is.
2011. jún. 8. 14:01
 24/56 anonim ***** válasza:
Nekem is természetes az ápoltság,és a rendszeres tisztálkodás. De azért írtam előbb a példát, mert van akinek nem. Az én véleményem az, hogy a legtöbb nő, azért ítéli el ezeket, mert egyszerűen irigy. Sokan nem tudnak annyit foglalkozni magukkal, amennyit szeretnének a sok munka, vagy a pénzhiány miatt.
2011. jún. 8. 14:09
 25/56 anonim ***** válasza:

egy újabb kitartott olcsó műnő.Jeah.

Legyél büszke magadra,én a te fajtádat nem igényesnek hivom

2011. jún. 8. 14:15
 26/56 A kérdező kommentje:

53%-os és ez hogy állapítod meg?

Álltalába férfiakkal vagyok körülvéve,mert szerintem jobb a humoruk(persze sok nőnek is,de mos az egyszer én általánosítok:)és felszabadultabb vagyok a társaságukba(nem utolsó sorban nem kell mindíg a párkapcsolati gondokat hallgatni:)

Ennyi erővel mondhatjuk,hogy rib..c vagyok,mert több pasi van a társaságomban és kihívóan öltözködöm.

Mégsem vagyok az mert majdnem 4 éve vagyok a párommal és még gondolni sem gondolok más férfira,mert rögtön bűntudatom támad.

Igen,az igaz,hogy akik ismernek,azok nem itélnek el...és lényegében csak ez fontos.Mégis érdekelt,hogy mi ez a dolog itt gyakorin.Még mindíg homály fedi.

2011. jún. 8. 14:19
 27/56 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló....válaszra sem méltatlak.

Nem vitatkozom hülyékkel,mert lesűlyedek a szintjükre;)

2011. jún. 8. 14:22
 28/56 anonim ***** válasza:

Bakker, hagyjátok már ezt, hogy aki műkörmös, az ku.rva.

Én sem így öltözöm, de ez előítélet.

Nekem meg nagyon kislány arcom van, nagyon nagy szemeim, pisze orrom, az alakom sem egy terminátor, izmos, hanem kislányos.

Engem meg konkrétan hülyének néznek, mintha kettőig sem tudnék számolni.

És nagyon idegesít.

Előítéletesek az emberek, ennyi.

2011. jún. 8. 14:24
 29/56 anonim ***** válasza:
hát pont a kihívó öltözködésű csajokat kerülöm. a szolíd öltözködésű csajokat szeretem, mert én is olyan típus vagyok, azokkal tudok normálisabban elbeszélgetni, mert azok nem csak a partizásról beszélnek...
2011. jún. 8. 14:26
 30/56 anonim ***** válasza:

Jó,maradj is a saját szinteden.

havi 20ezret költesz,minden mű rajtad,a pasid lefogadok hogy BMW vel jár és és tejel neked mint az állat.Jé eltaláltam?:D

Amúgy ezekkel nincsen gond,de nem értem,min csodálkozol ha egy üresfejű,könnyüvérű,felszines nőnek néznek ? Talán nem másokban kéne feltétlenül a rosszindulatot,meg az ellenszenvet keresni hanem magadba nézni picit,mert jó oké,egy idegen ember véleménye nem számit.De ha rendszeresen "felróják" ezt neked,vagy te magadraismersz amikor a plázacicákról beszélnek akkor már lehet benne valami puszta előitéleten kivül is.

2011. jún. 8. 14:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!