Mért nézik le sokan az igényes nőket?
Itt sokszor olvasom,hogy a"plázacicák"nagyképűek,eltartottak,nyávogósak,stb.
Engem sokszor cicababáznak le.Ennek ellenére a legtöbb ruhám akciósan szerzem be valahol,kb havi 20000ft-ot költök ruhára és szépségápolási szerekre.(Sokszor vásárolok kínai üzletekben is.)Van ugyan műszempillám,műkörmöm és hamarosan megint lesz póthajam,de ezeket nem a szüleim és nem a barátom állja,hanem én fizetem ki magamnak a keresetemből.
Szerintem nem akkora baj,ha valaki többet törődik a külsejével mint egy átlag nő.
Én pl. nem azért nézek ki úgy ahogy,hogy több pasit szerezzek,vagy hogy egy gazdag srác oldalán díszelegjek,hanem azért,mert sosem vagyok elégedett a külsőmmel és szeretném kihozni magamból a maximumot.Persze azért örülök az elismerő szavaknak is,de melyik nő nem.Olyan nagy baj az,ha valaki hiú?
Neked az a nő, akin semmi se valódi, úgy néz ki, mint egy olcsó, utcasarki k..va, az igényes...
És nem érted, miért néznek le.
Maradjunk annyiban, hogy az eszedért nem fognak tisztelni.
Értem a Ti véleményeiteket is.
De azért szerintem egy igényes póthaj(nem cafatokba lóg,nincs agyonhasználva stb.)lehet olyan jó mint az igazi...ha már türelmetlen az ember és nem tudja megvárni amíg megnő a sajátja:)
Persze ez csak magánvélemény,nem akarom senkire ráerőszakolni.
Nem várom,hogy körülrajongjanak,kapok abból eleget,sőt még sokat is.
Csak furcsa,hogy itt(gyakorin) mintha jobban elitélnék ezt a dolgot mint a való életben.
Szerencsére a külsőm még sehol sem jelenmtett hátrányt,esetleg néha önteltnek gondolnak,de ha beszélgetünk,ez a vélemény álltalába megáltozik.
Azért köszönöm az eddigi hozzászólásokat:)
Ó ezekszerint itt egy sorstárs is.Eagyet értek veled,jó,hogy van rajtam kívül is ilyen nő itt.Már kezdtem úgy érezni,mintha az űrből jöttem volna.
Picit olyan itt a hozzáállás mintha azt írtam volna,hogy óriási műmelleim,botoxolt arcom és hurkásra töltött szám van:))
Te honnan gondolod,hogy úgy nézek i mint egy olcsó "k.."?
Hát örülök,hogy ezt leírtad,mert legalább tudom,hogy elég felszines ember vagy,ahoz legalábbis eléggé,hogy ne érdekeljen a véleményed.Persze lehet itt osztani az észt,de amíg én nem nyellek le keresztbe azért,mert neked nincs pl. póthajad,szerintem Te se tedd.
Persze ez itt most lényegtelen,de ha az életben is ilyen hamar elitéled az embereket,akkor nem sok jóra számíthatsz véleményem szerint.Az pedig megint mellékes,hogy nem érdemlem ki a tiszteleted,hisz Te csak egy ember vagy valahonnan a nagyvilágból.
na most 2végletet emlegettek :) a tövig lerágott meg a műkörmöt.Szerintem az a "plázacica":aki alapvetően műdolgokkal rakja tele magát,plázáik állandóan,nem önálló,nincs önálló véleménye és a kinézetéből él meg.
Az hogy te ki szeretnéd magadból hozni a maximumot,még nem leszel plázacica.Ha meg valaki(k) ezt mondja(k) rád,akkor nem kell vele foglalkozni.Tudod,akinek nem inge....
De szerintem is így van,ahogy az előttem szólók írták.Az igényesség fokmérője,nem a mű dolgokon van,hanem az ápoltságon.
És még annyit,én is igényes nő vagyok,pedig sem műkarmom,sem műhajam,sem műszempillám nincs.Egyszerűen csak ápolt és csinos vagyok és állítom senki nem néz le :)
13:38as voltam
Hát ez egyértelmű,persze nem lóg ki a szőr a hónom alól és tisztálkodok is rendszeresen,de ez természetes:)
Igen,talán sokan úgy értelmezik,hogy nekem itt kezdődik az igényesség,de ezt sehol sem írtam.
Szerintem is gyönyörű a természetes haj és köröm és nem csak azok a nők igényesek akiken"minden mű"
Azért írtam le ezeket,mert ehez hozzátartozik a smink,a magassarkú,a nőies öltözködés stb.
Az igaz,hogy számomra egy szépen kifestett arc gyönyörű tud lenni,szebb,mint egy natúr"angyalkás arc".
Szerintem szép ha egy nő dögös sőt megkockáztatom,talán még az is tetszik ha picit túlságosan is kihívó.De emellett lehet értelmes gondolkodású,humoros,kedves is.
Szerintem a kettő nem zárja ki egymást.Erre akartam rávilágítani,nem sok sikerrel:)
Habár most sokan írták,hogy ez igénytelenség(Azt nem értem miért,hisz ápolt nő lehet olyan is akinek porcelán van a körmén),de az életben nem ezt tapasztalom.
Ez kb. olyan dolog,hogy esti tagozaton tanulok,és a magyar tanárom rendszeresen hangoztatja milyen rossz,ha valaki túlságosan is ad a külsőségekre,de azért ha kimegyek az ajtón,titokban mégis utánam néz(és azért egy nő észreveszi,ha rosszallóan néznek rá...Na Ő nem úgy szokott;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!