Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mért nézik le sokan az igényes...

Mért nézik le sokan az igényes nőket?

Figyelt kérdés

Itt sokszor olvasom,hogy a"plázacicák"nagyképűek,eltartottak,nyávogósak,stb.

Engem sokszor cicababáznak le.Ennek ellenére a legtöbb ruhám akciósan szerzem be valahol,kb havi 20000ft-ot költök ruhára és szépségápolási szerekre.(Sokszor vásárolok kínai üzletekben is.)Van ugyan műszempillám,műkörmöm és hamarosan megint lesz póthajam,de ezeket nem a szüleim és nem a barátom állja,hanem én fizetem ki magamnak a keresetemből.

Szerintem nem akkora baj,ha valaki többet törődik a külsejével mint egy átlag nő.

Én pl. nem azért nézek ki úgy ahogy,hogy több pasit szerezzek,vagy hogy egy gazdag srác oldalán díszelegjek,hanem azért,mert sosem vagyok elégedett a külsőmmel és szeretném kihozni magamból a maximumot.Persze azért örülök az elismerő szavaknak is,de melyik nő nem.Olyan nagy baj az,ha valaki hiú?

2011. jún. 8. 12:48
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

Azért az üt, hogy még a helyesírás-ellenőrző is aláhúzza azt, hogy inteligens, de a mi zseniálisan igényes és tájékozott cicababánknak ez sem tűnik fel, és még megpróbálja fitogtatni a nemlétező tudását. Hát ez tényleg epic fail :D

Mellesleg ha ennyire elégedett vagy magaddal miért is sír itt a szád, hogy mindenki hülyének néz? Vagy azért, mert arra vártál, hogy ez a fórum hemzseg a hozzád hasonló agyatlan, felszínes nőktől (mert ahogy valamelyik előttem szóló mondta: belőletek még soha senki nem látott intelligenset...), és kinyavajoghatjátok magatokat, hogy milyen kegyetlen a világ, hogy így kiközösít benneteket tökéletes nőket, vagy azért, mert mégsem vagy olyan elégedett magaddal, és arra vártál, hogy itt majd megnyugtatják a kis lelked, hogy igen, jó vagy így, nem gáz. El kell keserítselek: de, gáz az, amikor az embernek nincs annyi önbizalma, hogy műköröm, műszempilla és műhaj nélkül csinos, magabiztos, teljes értékű nőnek érezze magát, és azt hiszi, hogy a műanyag szebbé teszi. Sajnos pont ellenkezőleg van, és ha tükörbe néznél, te is látnád - ha képes lennél túllátni azon a hiú vágyon, hogy ettől majd megszépülsz, és érsz valamit magadnak.

2011. jún. 8. 15:24
 42/56 anonim ***** válasza:
*bocsi a gépelési hibákért kicsit siettem.
2011. jún. 8. 15:25
 43/56 anonim ***** válasza:

Na most, a kérdésedben az szerepel, hogy "miért nézik le az emberek az igényes nőket?" Aztán meg kifejted, hogy téged lenéznek, mert műkörmöd/szempillád és póthajad van. Nyilván ebből mindenki arra következtet, hogy műcuccok=igényes nő, nem mű=igénytelen. Tudom hogy leírtad hogy nem így gondolod, de a kérdésedből akkor is ez jött le!

Igazából én leszarom kinek mije mű, csak nem értem a dolgot. Még egy dolog oké, de az milyen már, hogy valakin kb minden mű? Nem a te hajad, nem a te körmöd, stb, ez parasztvakítás... Idegen tollakkal ékeskedsz, és emiatt úgy gondolod, hogy igényesebb vagy mint az átlag nők. Pedig csak álcázod magad... Lehet ezek nélkül a nyomába sem érnél egy átlag nőnek.

2011. jún. 8. 15:31
 44/56 anonim ***** válasza:
Ja és mégeggy dolog. A rock az egy életérzés, ami visszatükröződik az ölözködésen is majdnem mindig. Ha benned nincs meg ez az életérzés, akkor hallgathatod amennyire csak akarod, de nem leszel jobb azoknál akik tömegzenét hallgatnak...márpedig akiben megvan, az nem így öltözködik.
2011. jún. 8. 15:35
 45/56 anonim ***** válasza:

:-)))) Mert aki igényes, cukorfalat :-))) az igényes arra is,hogy átolvassa amit ír és kijavítsa a helyesírási hibáit. Sőt, mi több,nem oktat ki senkit olyan dologban, amihez nem ért!:))

"Inteligens"...vicc! Szóval inkább lapozzad fel a helyesírási könyvet a műkörmeiddel, és nézd meg a műszempilláid alól,hogyan kell írni helyesen

2011. jún. 8. 15:39
 46/56 anonim ***** válasza:
Már az kiszúrta a szemem, hogy különírtad a magyartanárt, de az, hogy "kijavítottad" valamelyik válaszolót, hogy az intelligens az egy l-lel írandó, hát mindent visz anyukám!:D
2011. jún. 8. 16:40
 47/56 anonim ***** válasza:
Minél butább valaki, annál büszkébb rá.
2011. jún. 8. 18:14
 48/56 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Tudom, hogy mit érzel, én is hasonló dolgokat kapok.

Nekem igaz nincs póthajam de sminkelem magam, magassarkúban járok, műkörmöm van, néha műszempillám is. Mindenki igényesnek tart, a műkörmöm szolid, pici. Osztályelső vagyok, 4 éve van egy barátom, akit mindennél jobban szeretek. Az utcán dudálnak a férfiak, lány barátaim csak kevesen vannak, mert mindig irigykedtek és kibeszéltek. Nem viselkedem k.rvásan, nagyon sokan szeretnek, humoros, laza ember vagyok, aki nem ilyen plázacica típus. Szóval szerintem a picit mű külső nem zárja ki azt, hogy értelmes ember legyél. Aki meg ez alapján ítél, azzal ne foglalkozz!

2011. jún. 8. 18:54
 49/56 anonim ***** válasza:

Az igényesség és a hiúság nem ott kezdődik, hogy műszempilla/köröm/haj, de mindegy...

"sosem vagyok elégedett a külsőmmel" Önértékelési zavarban szenvedsz, ha azt gondolod, ezekkel hozod ki magadból a maximumot...

Havi 20 lepcsi havonta ruhákra meg szépségápolási szerekre? Fél év alatt költök én annyit ezekre. De nekem nincsenek is mű "részeim", a hajam eredeti, fodrászhoz nem járok, mert nincs rá szükségem, manikűrös, kozmetikus számomra fölösleges, még csak nem is sminkelek!

Mégis mondhatom magamra, hogy hiú vagyok, odafigyelek magamra, ápolom a hajam, a bőröm, a körmöm, ruhákat is vásárolok, mert ugye mégiscsak nőből vagyok, de nem teszem tönkre magam ilyen xarokkal.

Elégedett vagyok magammal, és ez "sugárzik" rólam, mert bár természetes vagyok, mégis sokan ostromolnak. Nem gondolom magam egy hű-de-szépségnek, de nem is mondanám, hogy ronda lennék, csak azért, mert egyszerűen nincs szükségem fölösleges plasztik-dolgokra...

2011. jún. 8. 19:56
 50/56 anonim ***** válasza:

19:56 vagyok.

Jesszusom!!! Csak most olvastam végig a válaszokat, kommenteket! Intelligens egy "l"-lel... xD ÚRISTEN!!!!!

2011. jún. 8. 20:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!