Másnak is kidörzsölődik a combotok ha szoknyában vagytok?
Nem. :D Max akkor volt ilyen, amikor olyan bugyit vettem fel, aminek ilyen apró fokú béna csipke volt a szélén. :/
Amúgy tényleg akkor van ilyen, ha összeérnek a combjaid, vagy ducibb vagy. Én se vagyok egy pálcikalábú, de nem tapad össze teljesen ha egyenes lábakkal állok. :D
Ha dagadt az ember lánya akkor összeér a comb. Nekem egy picit érintkezik egy kis ponton felül:S
Utálom tök hájas vagyok...:S:S 5 kilót kellene fogynom legalábbis sportolni-futni szoktam már alakulgat.
53 cm felül a legvastagabb részén és mégis összeér:S
ez amúgy rohadtul nem igaz, h annak van aki kövér. tény h most van rajtam pár kiló felesleg, de nem volt jobb a helyzet akkor sem amikor szép vékony voltam. sztem ez nagyban függ olyanoktól is mint pl a medencéd és a csípőízületed alakja stb. meg mondjuk eleve izmosnak mondható a combom, tehát hiába nem volt rajta háj, akkor is összeért. most is csak kicsi részen ér össze de az pont elég...
amúgy meg a kérdés arra vonatkozott h mit lehet ellene tenni, és nem arra h mitől van
Én soha nem voltam kövér,mégis egy helyen kicsit összeérnek a combjaim.165 cm és 53 kiló vagyok.Ja,és egyébként pipaszár lábaim vannak.(Az edzőm ezzel nyüstől.)
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!