Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon vastag a combom, mit...

Nagyon vastag a combom, mit tegyek? Tényleg gáz lenne térd fölötti szoknyában, naciban? (link)

Figyelt kérdés

nem vagyok kövér, csak a combjaim eszméletlen nagyon pedig már próbáltam sportolással leadni de nem megy egy deka sem

Bnőim szerint egyáltalán nem az(nem mondják meg hogy oltári nagy :P) de ha leülök vagy leguggolok akkor látszik csak igazán!

Úgy szeretnék mini térd felett érő nadrágot felvenni , vagy miniszoknyát de nem lehet.Bele vagyok betegedve totál.Egyszerűen undorító

[link]

[link]

[link]

és ilyen, mikor vigyázok:

[link]

2010. júl. 17. 16:07
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen sajnos,és én is minden nap 30 percet vagyok elliptikus tréneren,de semmit nem változik!
2010. júl. 17. 16:12
 2/27 anonim válasza:
100%
Nekem is vastagok a lábaim, comb de a lábszáram még inkább...Mégis amikor egyik nap felvettem a sortom agyon dicsértek:) és nem, nem beképzelem magamnak h vastag.Szerintem szép lábad van nyugodtan vehetsz miniszoknyát/sortot jól fog állni:) (sokkal testesebb nőkön is láttam már:])
2010. júl. 17. 16:24
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezek hol vastagak? De most őszintén!
2010. júl. 17. 16:30
 4/27 A kérdező kommentje:

biztos, hogy mindegyiket megnéztétek?:D

mert nagyon is látszik az első 2 képen tiszta kövér

2010. júl. 17. 16:33
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
biztos és nekem nagyon tetszik :) gyönyörű lábaid vannak, ne szégyeld őket
2010. júl. 17. 16:35
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindent megnéztem...
2010. júl. 17. 16:38
 7/27 A kérdező kommentje:

pedig aki megnézte az látja hogy ott oldalt a hús, a zsír majd kifolyik..

egyébként köszönöm a válaszokat :)

2010. júl. 17. 16:41
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem kövér:)
2010. júl. 17. 16:57
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

mintha az én lábaimat láttam volna:D

am én kezdek beletörődni,hogy ilyen mert a többiek(barátnőim stb...)azt mondják nekem is h nem vagyok kövér meg stb...de lehet h csak nem akarnak megbántani...nah mindegy:D

am én tegnap például úgy mentem korizni,hogy fürdönaciban voltam(olyan mint egy nagyon rövid rövidnadrág)meg egy ujjatlan póló,és amikor mentem még utánam i fütyültek meg dudáltak a kocsiból xD kicsit hülyének éreztem magam,de azért élveztem xD

te is felvehetsz nyugodtan ilyen rövidet is,sztem jól álna rajtad:)

am meg amíg nem szól senki h hú de kövér vagy vagy valami,addig biztos h nem vagy az....:)

2010. júl. 17. 17:00
 10/27 A kérdező kommentje:

nem ez az ideális láb az biztos

de a környezetemben egy rakat jó alakú lány van szép lábakkal és mellettük az én combom nagyon gáz lenne

na egye fene 1x lehet kipróbálom, hogy rövidet veszek fel ahol senki nem ismer xD

2010. júl. 17. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!