Nagyon vastag a combom, mit tegyek? Tényleg gáz lenne térd fölötti szoknyában, naciban? (link)
nem vagyok kövér, csak a combjaim eszméletlen nagyon pedig már próbáltam sportolással leadni de nem megy egy deka sem
Bnőim szerint egyáltalán nem az(nem mondják meg hogy oltári nagy :P) de ha leülök vagy leguggolok akkor látszik csak igazán!
Úgy szeretnék mini térd felett érő nadrágot felvenni , vagy miniszoknyát de nem lehet.Bele vagyok betegedve totál.Egyszerűen undorító
és ilyen, mikor vigyázok:
biztos, hogy mindegyiket megnéztétek?:D
mert nagyon is látszik az első 2 képen tiszta kövér
pedig aki megnézte az látja hogy ott oldalt a hús, a zsír majd kifolyik..
egyébként köszönöm a válaszokat :)
mintha az én lábaimat láttam volna:D
am én kezdek beletörődni,hogy ilyen mert a többiek(barátnőim stb...)azt mondják nekem is h nem vagyok kövér meg stb...de lehet h csak nem akarnak megbántani...nah mindegy:D
am én tegnap például úgy mentem korizni,hogy fürdönaciban voltam(olyan mint egy nagyon rövid rövidnadrág)meg egy ujjatlan póló,és amikor mentem még utánam i fütyültek meg dudáltak a kocsiból xD kicsit hülyének éreztem magam,de azért élveztem xD
te is felvehetsz nyugodtan ilyen rövidet is,sztem jól álna rajtad:)
am meg amíg nem szól senki h hú de kövér vagy vagy valami,addig biztos h nem vagy az....:)
nem ez az ideális láb az biztos
de a környezetemben egy rakat jó alakú lány van szép lábakkal és mellettük az én combom nagyon gáz lenne
na egye fene 1x lehet kipróbálom, hogy rövidet veszek fel ahol senki nem ismer xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!